spot_imgspot_img
7.9 C
Vaslui
27-feb.-2024

Bunicul si-a urmat nepoata în Cer

- Advertisement -

ÎNGER DISPÃRUT Astãzi, copila ucisã cu sânge rece chiar de tatãl ei va fi înmormântatã în cimitirul satului. Sleitã de durere, mama copilei cere ca sotul ei sã fie aspru pedepsit. O altã veste proastã vine de la Iasi, acolo unde si bunicul fetitei s-a stins pe patul de spital, dupã trei zile de agonie. Localnicii din Solesti spun cã bãrbatul de 65 de ani o iubea atât de mult pe micutã, încât a pornit spre Eternitate, tinând-o de mânutã.

Departe de tarã, Dorina Larion a lesinat când a primit teribila veste si s-a trezit la spital. Ajunsã acasã, la Satu Nou, si-a îmbrãtisat pruncul iubit, în sicriu. De trei zile, cu inima sfâsiatã, o spalã cu lacrimi pe biata fetitã. Nu concepe cã a venit clipa despãrtirii. „Era sufletul nostru! Mâine (astãzi n.r.) îmi îngrop sufletul!”. A trãit alãturi de Vasile aproape 20 de ani, dar nu s-a gândit nicio clipã cã el va fi în stare de asa ceva. Dorina Larion îsi aduce aminte cu groazã de calvarul pe care l-a trãit alãturi de bãrbatul care, duminicã dimineatã, si-a mãcelãrit copila si tatãl, cu o sapã. A îndurat ani la rând umilinte si bãtãi, la gândul cã numai asa îsi poate tine familia unitã. Împinsã de la spate de familie, tânãra a plecat la muncã peste hotare. Primea mereu telefoane de amenintare din tarã, dar chiar si asa, nu si-a închipuit cã e capabil sã-si rãneascã fetita, la care tinea ca la ochii din cap. Se pare însã cã, rãmas singur, omul îsi îneca amarul în alcool si le fãcea zile fripte pãrintilor lui, care îi cresteau cei trei copii, de 18,17 si 5 ani si îi purtau si lui de grijã. Femeia nu a vrut sã-si pãrãseascã familia, dar nu a avut încotro. „M-a sunat o vecinã si mi-a spus cã mi-a ucis fetita! M-am trezit la spital, am lesinat. Nu vã pot descrie în cuvinte durerea pe care o am în suflet. Nu vreau sã mai aud de el, a distrus o familie, ne-a nenorocit pe toti. Am vrut sã le asigur copiilor mei un viitor, nu m-am gândit cã o sã-mi îngrop fata. Am avut o viatã foarte grea alãturi de sotul meu. Am fost chinuitã, dar nu am spus la nimeni. Era violent. Am trãit 19 ani împreunã, dar nu am stiut lângã cine am stat. De Revelion m-a bãtut foarte rãu. Nu am mai putut sã rãmân aici. Nu am vrut sã-mi pãrãsesc copiii, dar am fost nevoitã. M-a amenintat cã mã omoarã, a trebuit sã plec. Acum muncesc cu acte, ca îngrijitoare. Mi-a fost foarte greu si acolo, dar am luptat pentru fata si bãietii mei. Sã fie pedepsit de lege! Dacã ar fi dupã mine, i-as da foc, sã-l usture si pe el cum mi-a usturat el fata!”, a povestit femeia, cu lacrimi în ochi. Localnicii numai despre asta vorbesc. „Acum vreo sãptãmânã a scos din casã tot si a dat foc. A spus cã sunt lucruri fãcute de nevastã-sa pe centurã. A avut masinã de spãlat, cuptor electric, a dat foc si la perdele, si la plapume, si la perne. L-au întrebat femeile de ce le-a dat foc. Le-a rãspuns cã dã foc la tot, îi omoarã pe toti si apoi se duce la puscãrie. Ce inimã a avut sã-si omoare fata si tatãl?! Niciun animal nu îsi omoarã puiul.”, a spus o vecinã. Tot satul plânge de mila acestei familii. „Un copil destept si cuminte! Educatoarea ei vorbeste foarte frumos! Era o mândrete de fatã! Cum sã nu plângi?! Femeia asta nu a plecat de bine. Are trei copii, trebuia sã le dea o sansã! Sã fie ucis cu pietre, sã sufere si el ce a suferit fetita asta!”.

MONSTRUL

Duminicã, Vasile Larion i-a dat tatãlui sãu cu sapa în cap, apoi si-a lovit si fetita, a încercat sã-si sugrume mama si a fugit în stradã, unde s-a aruncat în fata unei masini. A supravietuit si, fãrã nicio remuscare, le-a spus anchetatorilor cã a fãcut totul sã-si rãneascã sotia. Ieri, dupã trei zile în care a fost în comã profundã, bãtrânul lui tatã s-a stins. Oamenii sunt convinsi cã bunicul nu a vrut sã-si lase nepoata singurã si a urmat-o în Eternitate. Acum, autorul are pe constiintã nu una, ci douã vieti. Si pedeapsa va fi una pe mãsurã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.