spot_img
spot_imgspot_img
15.6 C
Vaslui
21-mai-2024

Buzatu, chemat încă o dată în fața procurorilor DNA Iași

- Advertisement -

NECAZ… Încă de vineri, Dumitru Buzatu a părăsit Penitenciarul Vaslui și a ajuns în arestul poliției ieșene. Și asta după ce procurorii anticorupție l-au chemat, încă o dată, la audieri. Transferul său este unul temporar astfel că fostul șef al județului se va întoarce Vaslui la finalul discuțiilor cu procurorii anticorupție. Gurile rele vorbesc despre două posibilități pentru care Buzatu să fie chemat, pentru a doua oară, la sediul DNA Iași. Una din variante este legată de faptul că i se pregătește un nou dosar penal în care poate fi trimis în judecată alături de foștii săi subalterni din Consiliul Județean Vaslui, responsabili de implementarea proiectului drumului strategic (Valeriu Caragață – manager de proiect și Cătălin Toma – director tehnic – n.r.). Cea de-a doua variantă vorbește despre faptul că nu se dorește amestecul lui Dumitru Buzatu în alegerile locale din iunie și că tocmai acest lucru i s-a pus în vedere. Este de notorietate faptul că acesta a fost vizitat, la Penitenciarul Vaslui, de câțiva dintre factorii decizionali din PSD cărora le-ar fi trasat anumite sarcini.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

7 COMENTARII

  1. Sa re)vadă DNA și curtea de conturi care ani de a rindul a ” evitat ” verdictul conductei dezafectate de la Negrilesti unde sunt banii rezultați din ” vânzarea ” ferului veki și pv dj 245. Caciulit peste strategicul.lui farmazon la.alexandru Vlahuță! Se știe !

  2. Cînd îl ea DNA și pe primarul Vasile Pavăl cu șpagă luată de 200.000 € pentru a aproba autorizatia de construire a blocului de lînga Carrefour Traian si 50.000 € pentru aprobarea autorizatiei de reparare a Casei Tanasă de linga CMJ care sunt a fratilor Hordila ??

  3. Sa fie audiat fostul primar Pecheanu Gelu în legătură cu aducțiunea de apa la Drânceni ,a împărțit enorm de multi bani cu buzatu la acel proiect și apă nu este în comuna Drânceni .
    Și câte mai sunt de spus despre Pecheanu care acuma este pe drojdie și își bagă băiatul iar sa candideze . Ăsta Pecheanu vrea sa îsi bage in pușcărie băiatul așa cum la mai băgat în multe dosare și pe nora lui la fel?un animal de tata lacom are acest candidat .

  4. Nu iidati drumul….. ca se apuca asta iar de porcarii…. golanii … jmenuri…. șușanele…. socialiste . multilateral dezvoltate. …. ca uzatu asta.. e pus numa pe japka… ca asa l-a învățat…. doctrina …. de om spagar…. al muncii….. în epoca de aur…. cind oficial….. totu era la mișto….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.