31.7 C
Vaslui
03-iul.-2022

Buzatu dã cu tifla Bucurestiului

CALM Desi sâmbãtã a fost mare agitatie în rândul pesedistilor din toatã tara, Dumitru Buzatu nu s-a agitat deloc. Acesta a lipsit de la întâlnirea de la Poiana Brasov din motive întemeiate: l-a durut undeva de agitatia de acolo si a mers la vânãtoare.

“Am fost invitat si eu la Brasov, însã le-am spus cã am alte treburi mai importante de fãcut. De exemplu, simt nevoia sã mã odihnesc si de aceea a ales alt mod de relaxare, am fost la vânãtoare”, s-a “scuzat’ Buzatu. Acesta a mai declarat cã nu crede cã acest gen de schimbãri “dã-te tu, cã mã asez eu” si sustine cã este interesat de o schimbare realã în interiorul partidului, dar mai ales, prin prisma unei doctrine moderne a social-democratiei. “Cei care se perindã pe la televizor si se dau salvatorii partidului fac foarte mult rãu. De exemplu, as putea sã spun si eu cã m-am decis sã candidez, având în vedere cã organizatia Vaslui are printre cele mai bune rezultate din tarã. Ca sã fiu în spiritul colegilor care deja forfotesc. În ce mã priveste, eu nu doresc nicio functie, dar dacã cineva din interiorul organizatiei vasluiene va candida, îl voi sustine”, a adãugat Buzatu.

Mircea Geoanã, sustinut de 39 de organizatii judetene pentru functia de presedinte PSD

Se aleg apele în Partidul Social Democrat. 39 de organizatii judetene ale partidului îl vor sprijini pe Mircea Geoanã pentru functia de presedinte al PSD. Decizia a fost luatã la întâlnirea desfãsuratã sâmbãtã la Brasov. Mircea Geoanã sustine însã cã la Brasov nu s-au luat decizii, social-democratii doar s-au sfãtuit într-o întâlnire informalã, în încercarea de a evita greselile trectului. Împãciuitor, Geoanã a fãcut apel la colegii lui sã treacã competitia “pentru scaune si functii” pe plan secund. Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, crede cã disputele interne din partid vor înceta o datã cu alegerea noii conduceri. La sefia PSD vor mai candida: Miron Mitrea si Cristian Diaconescu. Potrivit Agerpres, Diaconescu s-ar fi decis sã intre în cursa pentru presedintia PSD. Mitrea a declarat cã va candida la presedintia partidului indiferent dacã si Crisitan Diaconescu îsi va anunta candidatura pentru aceastã functie.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here