spot_img
22.2 C
Vaslui
20-iul.-2024
spot_img

Buzatu da startul sezonului estival 2020. Colectiile care vor face furori pe plajele de la Solesti si Puscasi, prezentate in premiera la CJ | PAMFLET

- Advertisement -

Criza materialelor de protectie l-a determinat pe Buzatu, baronul de la Cantalaresti, acum cand se da startul sezonului estival, sa-si sacrifice cota de masti primite de la Guvern pe altarul artei. Ancutei, ingenioasa sefa de cabinet, i-a venit o idee fabuloasa. Vrea sa fie pe podiumul modei de la Mamaia, cu un costum de baie inedit realizat din materiale reciclabile folosite la Covid. Adica un costum de baie format din doua piese, realizat cu trei maste. Ca daca a avut proasta inspiratie sa le ia de la spital, atunci s-a ars rau de tot. Pai, acolo un combinezon se da pe un costum Armani, iar pachetul de 50 de masti, pe o geanta din aia fentoasa de care poarta Elena Udrea. Sau mai bine spus purta, ca de cand s-a intors din Costa Rica saracuta o duce rau de tot.

Liberalii, invidiosi pe inventia cu care sefa de cabinet a lui Mitica urma sa deschida sezonul estival pe malul lacului de la Puscasi, au inceput sa urle ca disperatii in sedinta. Ce ar fi vrut? Sa o despuie Buzatu pe Anuta in public, ca sa-si puna masca? Probabil lui Iacob, un obsedat… de politica, i-ar fi convenit. Nu-i Anuta de nasul lui, dar cine sa inteleaga!?

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.