Ciprian Trifan si Dan Marian, votati vicepresedinti ai Consiliului Judetean Vaslui

Ciprian Trifan și Dan Marian

UPDATE: Ciprian Trifan si Dan Marian au fost alesi vicepresedinti ai Consiliului Judetean Vaslui. Dacã pe Trifan l-au votat toti cei 19 consilieri prezenti la sedintã, pe Dan Marian, un consilier nu l-a dorit, pentru cã acesta a primit 18 voturi.

Stire initiala: Buzatu forteazã alegerea vicepresedintilor CJ în sedinta de azi. Consilierii PNL si USR PLUS au pãrãsit sala

Sedintã cu scântei în aceastã dupã-amiazã la Consiliul Judetean Vaslui. Dumitru Buzatu, presedintele institutiei, a suplimentat ordinea de zi cu un proiect de hotãrâre privind alegerea celor doi vicepresedinti, luându-i prin surprindere pe noi alesi judeteni. Consilierii USR PLUS, precum si cei ai Partidului National Liberal, i-au atras atentia acestuia cã nu e în regulã cum procedeazã, pentru cã mai sunt încã trei consilieri care nu au fost încã validati si îsi doresc sã candideze pentru functia de vicepresedinte. În zadar, însã, pentru cã Buzatu se grãbeste sã desemneze vicepresedintii. Consilierii PNL si USR PLUS au pãrãsit sala de sedintã, refuzând, astfel, sã participe la alegerea vicepresedintilor. Potrivit unor surse, Dan Marian si Ciprian Trifan sunt propunerile care vor fi supuse votului. Acestia trebuie sã obtinã cel putin 18 voturi din totalul 35 (34 ale consilierilor, plus unul al presedintelui CJ, Dumitru Buzatu), chiar dacã la vot nu participã toti consilierii. Sedinta este în desfãsurare în aceste momente, vom reveni cu amãnunte în momentul aflãrii rezultatelor.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ