spot_img
spot_imgspot_img
18.8 C
Vaslui
26-mai-2024

Buzatu îsi pune sotia la Colegiul Senat Bârlad!

- Advertisement -

S-a lãmurit misterul scandalului din USL

MISCÃRI DE TRUPE Dumitru Buzatu câstigã, pe moment, rãzboiul pornit cu „fratii” liberali, reusind sã-l elimine din cursa pentru Senat Bârlad pe fostul ministru de Interne, Cristian David. Senatorul David a fost informat cã va fi sustinut pentru câstigarea Colegiului Senat Husi, fapt care l-a fãcut sã rupã definitiv relatia cu Buzatu.

Cristian David nu va mai candida în judetul Vaslui, conform unor surse din PNL, dupã scandalul declansat de liderul PSD, Dumitru Buzatu, cel care a bãtut cu pumnul în masã în USL si a cerut sã se facã dreptate pentru sotie, fostul europarlamentar Gabriela Cretu. Desi se stia de un an de zile cã David ca candida la Colegiul Senat Bârlad, lucru anuntat chiar si de deputatul Solomon, seful pesedistilor a si-a schimbat decizia, încãlcând astfel întelegerea cu senatorul David.

Gabriela Cretu revine în fortã: vrea senator de Bârlad!

În PSD, pânã miercuri noapte, la ora 24.00, s-au fãcut înscrieri pentru cele sapte colegii, sase de deputati si unul de Senat, la care aveau dreptul conform protocolului cu PNL. La Colegiul Senat Bârlad, avea sã se producã surpriza serii. Singurul dosar depus pentru postul de senator de Bârlad este al Gabrielei Cretu, sotia liderului PSD. Asta explicã mai multe lucruri care s-au petrecut în ultimul timp în USL, desi liderii Uniunii au încercat sã ascundã de opinia publicã acest scandal. Deputatul Adrian Solomon, cel care nu-i prea înghite pe liberali si nu este încântat de uniunea cu acestia, va trebui s-o sustinã pe nevasta lui Buzatu sã câstige Colegiul Senat. În 2009, desi era unul dintre cei mai buni europarlamentari români, Gabriela Cretu a fost înlãturatã brutal din cursa pentru un post eligibil pentru Parlamentul European. Mircea Geoanã este cel care a ordonat ca Gabriela Cretu sã fie trecutã pe o pozitie care o scotea în afara Parlamentului European.

Ramona Mocanu pe ce post candideazã, domnule Buzatu?

Una din persoanele apropiate lui Dumitru Buzatu, nevasta preotului din Osesti, Ramona Mocanu, vrea si ea la Parlament. Ramona ar dori ca Miticã s-o treacã pe Colegiul de deputati de la Negresti, dupã scandalul de la alegerile locale, când a fost trecutã pe o pozitie neeligibilã la consilieri judetene. De data aceasta, coana preoteasã ar dori sã fie deputat la Negresti. Ori, din informatiile noastre, ar putea sã piardã lupta, întrucât în ecuatie a intrat si Vasile Mariciuc, cel care în 2008 a obtinut cele mai multe voturi în lupta pentru Colegiul de deputati Negresti, însã a fost eliminat din cursã din cauza unor prevederii ale legii electorale, rãmase în vigoare pânã astãzi. Vesti bune primeste si Victor Cristea, cel care va candida în continuare pe Colegiul Deputati Vaslui. Senatorul Doina Silistru va merge si ea pentru un nou mandat pe Colegiul Senat Vaslui, caz în care va face echipã cu Gabriela Cretu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

9 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.