28.6 C
Vaslui
04-iul.-2022

Buzatu, la închisoare pentru sex cu o minorã! Între timp, a mai santajat si o mireasã!

LA RÃCOARE… Individul din comuna Iana, Cãtãlin Gabriel Buzatu, cunoscut ca „santajistul de la Iana” a fost condamnat la închisoare cu executare pentru cã a fãcut sex cu o minorã! Judecãtorii bârlãdeni au dat sentinta, prin care acesta a primit 1 an de zile închisoare, pentru cã în perioada aprilie – noiembrie 2017 a comis infractiunea de sex cu un minor. Cum Buzatu mai avea o pedeapsã de 2 ani si 10 luni închisoare cu suspendare, cele douã pedepse s-au „cumulat”, a fost anulatã suspendarea, astfel cã Buzatu Cãtãlin Gabriel are de executat în penitenciar 3 ani si 2 luni, pentru faptele sale. Sentinta nu este definitivã, ea putând fi atacatã cu apel în termen de 10 zile de la pronuntare. Iar pentru cã minora S.E. a cerut si daune morale, Buzatu trebuie sã-i achite 10 000 de lei daune morale.

Instanta bârlãdeanã l-a condamnat ieri pe Cãtãlin Gabriel Buzatu, din satul Silistea, comuna Iana, la pedeapsa de 1(un) an închisoare, pentru sãvârsirea infractiunii de act sexual cu un minor (faptã sãvârsitã în perioada aprilie-noiembrie 2017, persoanã vãtãmatã – minora S. E.). Acceasi instantã îl obligã pe Buzatu Cãtãlin-Gabriel sã plãteascã persoanei vãtãmate constituite parte civilã, suma de 10.000 lei, cu titlu de despãgubiri civile, reprezentând daune morale. Fapta s-a petrecut în 2017, când minora de 14 ani, E.S., din comuna Iana, având mama plecatã în strãinãtate la muncã, a întretinut raporturi sexuale de bunã voie cu Buzatu, fiind surprinsã cu acesta în masina de politie si reprezentantii DGASPC Vaslui. Buzatu s-a ales cu dosar penal, pentru comiterea infractiunii de sex cu un minor, primind pedeapsa de un an închisoare. Numai cã, Buzatu mai avea o condamnare cu suspendare, primitã în timp ce era judecat pentru fapta cu minora si sexul! A santajat în februarie 2019 o tânãrã de 19 ani din comuna Iana, chiar înainte de nuntã, cu poze compromitãtoare. Judecãtorii au considerat cã el meritã sã stea în libertate si i-au dat 2 ani si 10 luni închisoare cu suspendare, dar l-au obligat si la plata unor daune morale cãtre victimã, de 5000 de lei! Cu tot cu dobândã pânã la achitare! Iar acum, pedeapsa cu suspendare a „picat”, fiind cumulatã cu cea de un an închisoare!

„Instanta constatã cã infractiunea din prezenta cauzã (sex cu un minor – n.r.) este concurentã cu infractiunea de santaj în formã agravatã, faptã sãvârsitã la data de 06.02.2019 pentru care inculpatul a fost condamnat prin sentinta penalã a Judecãtoriei Bârlad, rãmasã definitivã la data de 28.07. 2020 prin Decizia penalã a Curtii de Apel Iasi , faptele fiind în concurs real, dispune anularea executãrii pedepsei sub supraveghere. Contopeste pedeapsa de 1 an închisoare aplicatã pentru fapta comisã (sex cu un minor – n.r.) cu pedeapsa de 2 ani si 10 luni închisoare în pedeapsa cea mai grea – 2 ani si 10 luni închisoare, la care adaugã un spor de1/3 din totalul celeilalte pedepse, respectiv un spor de 4 (patru ) luni închisoare , rezultând o pedeapsã finalã de 3 (trei) ani si 2 (douã) luni de închisoare. Pedeapsa se executã în regim de detentie.”, este sentinta datã de judecãtorii bârlãdeni.

Mireasa santajatã de Buzatu

Vã reamintim cã femeia santajã, care între timp s-a cãsãtorit, ne-a dezvãluit povestea a cãrei victimã a ajuns. Potrivit fetei, în cursul lunii ianuarie 2019, dupã sãrbãtori, logodnicul ei, care era în Italia, i-a cerut câteva fotografii cu ea nud, pentru a-si „ostoi” dorul de ea. Cum cei doi tineri urmeau sã se cãsãtoreascã în curând, fata a fãcut câteva fotografii si, din gresealã, în loc sã le trimitã la logodnic, le-a trimis unei prietene foarte bune! Aceasta i-a promis cã le va sterge, dar nu s-a tinut de cuvânt, iar contul acesteia de Facebook a fost spart de o altã fatã din comunã care a luat pozele victimei si le-a dat lui Gabriel Buzatu, un tânãr din comuna Iana, care a si trecut la „treabã”. Si-a fãcut un cont fals pe Facebook si a început sã o santajeze pe fata de 19 ani, cerându-i 200 de euro, amenintând cã va publica pozele pe pagina de socializare dacã nu i se dau bani. Sau dacã nu are bani, atunci sã meargã cu el la hotel la Bârlad! Fata s-a dus glont la politie, a fãcut plângere si dosarul a fost preluat de DIICOT.

RESTUL CITITI AICI:  https://www.vremeanoua.ro/buzatu-inchisoare-cu-suspendare-si-despagubiri-uriase-pentru-un-santaj-pe-facebook/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. „Fapta s-a petrecut în 2017, când minora de 14 ani, E.S., din comuna Iana, având mama plecatã în strãinãtate la muncã, a întretinut raporturi sexuale de bunã voie cu Buzatu, fiind surprinsã cu acesta în masina de politie si reprezentantii DGASPC Vaslui.?????!!!!?!?!?!??!?!?!?”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here