-4.4 C
Vaslui
01-feb.-2023

Buzatu si chirurgul sãu politruc joacã o comedie pe care medicii de la spital nu o înghit | PAMFLET

- Advertisement -

De când managerul de la Husi a anuntat cã vrea sã vinã la Vaslui si nu ca un chirurg simplu, ci ca manager de spital, a învrãjbit toatã comunitatea de medici din Spitalul Judetean. Le-a bãgat adrenalinã la maximum. Hotãrâti si fermi, convinsi cã vocea lor conteazã, acestia au încercat sã-i transmitã lui Buzatu un soi de drept la veto fatã de venirea lui Popa, însã puternicul presedinte le-a dat urmãtoarea replicã: „Nu mã intereseazã ce vreti voi, se va face voia mea! Chirurgul Popa va fi directorul medical”. Apoi, ca un strateg desãvârsit, acesta i-a luat la bucatã pe fiecare chirurg în parte, încercând sã înece revolta medicilor, chiar din epicentru. L-a sunat pe chirurgul Toma, dar acesta nici mãcar la telefon nu i-a rãspuns. Apoi a mers la urmãtorii si la fel a avut surpriza sã fie refuzat de toti. Pânã la urmã a pus-o pe asistenta sefã sã discute cu ei, dar nici asa nu au avut niciun sorti de izbândã. Ba mai mult, medicii au luat decizia ca toti cei ce vin din CJ la spital sã nu mai fie tratati precum clienti vipp, ci ca orice pacient de rând.

În replicã, la Husi, secretara spitalului a fost pusã sã strângã semnãturi ca Popa sã nu plece. Vã dati seama, ce comedie? Din cei 45 de medici, vreo 40 au semnat, trei au fost împotrivã, unul s-a abtinut si unul nu a putut fi contactat. Asa cã, exercitiul de imagine a lui Popa a fost perfect, însã nimeni nu a anuntat evenimentul. O facem noi aici, la rubrica noastrã si anuntãm cum îngerul de la Husi este asimilat la Vaslui drept un demon.

Si ca acest scandal sã aibã mot, ieri la Spitalul Judetean a sunat primarul Husului sã întrebe: „Bãi, voi îl mai luati pe Popa la voi sau nu, cã vine acreditarea spitalului si nu o sã am cu cine sã o fac?” De altfel, pe surse, asta se si bârfeste în lumea medicilor. Popa vrea sã spele putina de la Husi, fiindcã în septembrie, când spitalul intrã în ciclul II de acreditare, nu are nicio sansã sã treacã mai departe si, prin urmare, spitalul va fi declasat. Iatã de ce atâta zarvã pentru un transfer care la acest moment nici nu s-a finalizat. Poate pozitia celor 40 de medici de la Husi îl va înduiosa pe manager si îsi va asuma ca un bãrbat furtuna care va fi în septembrie când va începe nebunia acreditãrii.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

29 COMENTARII

 1. Citesc comentariile necunoscand personajele. Ce am observat ca toti comentatorii sunt din sistem, logic ca noi restu chiar nu dam doi lei pe politicile voastre. Noi vrem sa fim tratati daca nu cu compasiune, ca venim in suferinta deobicei la spital ,macar cu un minim simt de raspundere pentru posturile pe care le ocupati.
  De la brancardieri, infirmieri, asistenti,l si pana la medici .
  Inca o data, stim deja cum se ocupa locurile de munca acolo ca tot voi va dati in gat unii pe altii. Majoritatea din voi sariti din batatura in spital ca nu ati citit un caiet dictando si va treziti deodata cu 5000 -20000 de lei pe luna si gata s-au rezolvat toate.
  Alooooo sju…. lasati-ne cu politicile voastre…oamenii vor sa fie tratati de banii cu care cotizeaza la sanatate nu cine e director medical sau ce cact discutati voi aici.
  De cand si pana cand rulati voi tratamente vip pt unii cand vreti si cum hotarati voi?
  O adunatira de marlani oportunisti , inculti, curve si lepre….asta este sju.
  Aplauze!!!

  • Mulțumesc dar nu as intra în sistemul sanitar nici dc ar ploua cu bani pe mine ca am văzut cum e câteva capete mai luminate restul știu toți ca doar nu va ți plâns degeaba aici cum sunteți tratați.De aceea îl apreciez pe Domnul Director ca este o persoana rara și da inteligenta ca nu toată lumea nu poate tine pasul și ritmul cu stilul dansului este fix pb lor pe care pe mine nu ma privește deloc ci doar maniera ,devotamentul și talentul cu,care dansul tratează pacienții.

 2. Sunt impresionat…medicii au hotarat ca nu vor mai trata pe aia de la cj ca pe vip….dar cand s-a hotarat vreodata ca trebuie tratati vip?
  Si alta intrebare…cand se hoatarasc sa si trateze pe cineva….ca bani incaseaza..
  Cam asta mi se pare mai interesant, ca pe popa ala nu-l cunosc dar stiu ca sunt lepre toti la sju…

 3. Stop ca ați denigrat destul și peste măsură nu este necesar sa se ascundă în spatele unui pseudonim și în niciun caz al meu și dc sunt putini oameni care îl apreciez ce decât mulți și fără nici un rost,dacă as spune numele meu nu va încălzește cu nimic din misterioasa m as transforma În necunoscuta care chiar asta sunt pt voi ca nu aveți de unde sa ma cunoașteți doar Domnul Doctor/Director Popa Bogdan Vasile dc îmi dezvălui identitatea bineînțeles. Poate la noapte o sa dormiți mai liniștiți ca misterioasa nu este Domnul Director Popa Bogdan Vasile.

    • Marș!
     Ca la SJU Vaslui. 😀 Și ca oriunde. Ai jignit din cea mai maxima prostie pe cine nu trebuie niciodata in viata.
     De acolo ți se trage.
     Și iertare nu există. Și totul abia începe. Nu mai chișa ochii, Vasilică, implorând, scuzand si umilindu-te in ultimul hal pe la usi, pe la ferestre, că rade lumea de tine maxim. Esti de ras, Vasilică! De rasul judetului! Nu exista iertare pentru mojici. Stai sa vezi. Marș!

     • Sunt profund miscata ca ma confunzi cu Domnul Doctor dar eu sunt o pers simpla și sinceră păcat ca nu citești și analizezi logic tot ce scriu ,eu nu sunt dezamăgită de nimic dar în schimb dv Domnule sau Doamna da ca,chiar sunt femeie și da eu o sa l susțin în continuare în tot pe DNL DR indiferent de situație, după ploaie vine soarele deci eu am încredere și poate de ce nu și curcubeul.

     • :))) dau refresh in pagina continuu!! Comentariile, articolul, TOTUL este genial! Din pacate l-am cunoscut si din suflet va zic ca este 100% real!!!

 4. Eu am fost educata at când stimez,apreciez, respect pe cineva este per ansamblu nu pe bucăți sau când îmi convine mie,ca jumătăți de măsură sunt la tot pasul aproape ca ma împiedic de ele.Care ar fii pb ca eu îl stimez și apreciez pe omul,doctorul Popa Bogdan Vasile din toate punctele de vedere, sa ma apuc sa mint ca să se simtă restul lumii mulțumită,nu am de ce ca nu mia greșit cu nimic ba chiar ma ajutat f mult, enorm de mult nu o sa mi schimbe nimeni părerea și sigur are altceva mai bun de făcut fiind o persoana ocupata și stilul dânsului caligrafic difera de al meu și de exprimare nu mai zic ar fii un bun profesor de lb și literatura română și la materia aceasta ar lua 10 cu brio.

  • Vasilică, nu-ți mai scrie singur laude, că, așa cum se poate vedea faptic, concret, oficial, nu există om care să te fi cunoscut și care să aibă măcar o părere ”politicioasă” față de tine. Nici măcar. atât, Vasilică!
   Dacă medicii cu ștaif, cu reputație din SJU au spus-o în față, public, în mod deschis că ”așa ceva” (ce exprimare categorică””) nu are ce călca nu doar în funcția nemeritată și neconcurată de director medical, ci nici măcar ca chirurg în secția de chirurgie, atunci totul este clar, tăcere, la loc comanda.
   Atât era necesar. Să se demonstreze public ”valoarea” nulă. Practic, alungat ca maidanezul din profesia proprie?!? Adică, un fel de ”marș”, spus totuși de niște profesioniști în adevăratul sens al cuvântului. Reverență pentru domnii colegi doctori din SJU Vaslui! Toata stima!

 5. Cu totii vom avea ziua in care vom plati inaintea lui Dumnezeu pentru tot . Si cand spun TOT ma refer la foarte multe, enorm de multe lucruri! Viata asta a lui popa bogdan nu-i doar spitalul husi si mai mult decat atat nu-i doar o rafuiala pe ici pe colo cu unul / altul. Viata lui popa ,pentru cine-l cunoaste indeaproape ,este plina de fapte care nu pot fi pomenite aici..el le stie .. si cand Dumnezeu va trage linia nu este treaba mea sa ma gandesc cate sunt deasupra si cate vor ramane dedesubt. Atata doar ca, de nu iesi zero pe zero tot ceea ce ai dedesubt se transforma in zile in care te rogi sa ajungi in iad si Dumnezeu nu te lasa!!! Cu totii vom fi supusi judecatii asteia dar unii, cei cu suflet curat vor merge pe drumul lor iar nemernicii ucigasii cei care fac rau inadins pizmuitorii vor avea alta cale aceea in care viermii le vor roade carnea, din gura le va curge duhoarea mortului dar ei vor fi inca vii, caci nu-i pedeapsa mai potrivita acestora decat sa fii singur neputincios sa vrea gura sa tipe asemeni pruncului ucis in pantecul mamei sale si sa nu te auda nimeni asa cum nici tu n ai stiut de lacrima amara a celui ce a suferit de pe urma ta!!!!

  • Toți avem dureri mai mari sau mai mici și majoritatea vom ajunge unde trebuie dar partea cu sufletul curat o au copii ei sunt cele mai pure și nevinovate ființe dar noi sigur nu intram în categoria aceasta nu exista nicăieri pe pământ suflet curat fără pata ca doar nu suntem ISUS HRISTOS care da a fost sufletul cel mai curat și unul singur pe pământ fără greșeală nu avem cum sa ne asemuim cu Dumnezeu.

 6. Ușor,ușor și mai puține motive de bucurie căci cine rade la urma rade mai bine. Cu răbdare,diplomație toate vor fi la timpul lor așezate cum trebuie chiar nu l cunoașteți deloc pe Domnul Director cu inteligenta dansului și răbdarea care o are damsul și da dovada o sa izbandeasca tot ce și a propus.

 7. L-au alungat cu pietre de la Vaslui, la modul public! Ce rusine!
  L-or hutuchit!!!!! hihihihihiihi Well pointed!!!
  Unexpectedly quickly, the wish came true! And it’s just the beginning!

   • Poate îl vedeți voi asa ,sau cei slabi se tem de cei puternici și fac fata cu greu provocărilor și nu l pot suporta și tolera pe Domnul Director?

     • Examenele le am luat de mult nu vreau sa profesez ca AMG peste tot este la fel nu doar la Husi,Vaslui experienta aceasta mi a lăsat un gust amar sa zicem în schimb ca am onoarea și plăcerea de al întâlni și reuși sa l cunosc pe Domnul Director Doctor Popa Bogdan Vasile da un om rar,minunat deosebit ce mai jos pălăria în fata dansului nu multa lume are acces la dansul și reușește sa l vadă,înțeleagă și sa și de a seama ce om minunat și adevărat este dansul(nu am vorbit niciodată din prisma banului ca nu am avut nevoie sau din alte motive)omul acesta ma ajutat/ajuta și nu ma dezamăgit cu nimic de aceea vorbesc frumos de dansul faptele dansului care le a facut/face merita f mult.

 8. Da il sugeti pe saracu Popa inainte imi era antipatic acul mi a devenit simpatic datorita voua ziaristii vietii:)) Asta chiar va deranjeaza combinatiile domn Tataru este?? Nu e PNL ist asta e defectul lui da ca idee asa vin alegerile si vedem cine ramane cine..PLEACA:)

  • Ziaristii nu l-au crucificat asa cum incerci sa induci , ci au zis adevarul! Si sper ca de la atata p..bagata si ” supta” sa ti se usuce si sa-ti cada d-nu dr pt ca dv sunteti!!

 9. Eu zic sa nu fiți asa obraznici,fiecare sa se uite în ograda lui și sa vadă ce a realizat și după sa rada de unu și de altul.Domnul Director este o persoana f puternica știe ce are de făcut întotdeauna găsește o soluție de rezolvare în tot și la toate nu are de ce sa tina capul jos măcar sa ajungeți jumătate din cei care comentează pe aici sa faceți la vârsta dansului .

 10. Îl pup cât vreau și cum vreau și unde vreau.Stiu ca mulți aveți o părere proasta despre Domnul Manager ,aceștia nu îl cunosc cu adevărat pe dansul ,important și bine ca îi are pe cei care țin la dansul și îl cunosc din toate punctele de vedere. Nu văzut doar ca sef și Doctor și tot ce tine și este legat de dansul.

 11. :))) se pare ca Misterioasa este in medical, facand toxiinfecție alimentara de la cat l-a pupat in fund pe manager !! Altfel nu imi explic cum de nu a mai intrat sa-l apere sa-l protejeze sa- l compatimeasca pe puternicul ei dom’ director!!!

  • Nu e nicio Misterioasa. Isi scrie singur comentarii
   😀
   Ca sa fii ejectat la modul acesta pe fata, deschis, de catre proprii colegi de breasla, sa nu te suporte nimeni, nici sa le calci in spitalul judetean, asta inseamna sa fii ultimul rapalau din sistem. Oficial, clar, certificat, nu vorbe. 😀
   Ii felicit pe toti colegii din SJU Vaslui care au demonstrat ca sunt o forta, iar ca pentru ei primeaza claitatea, profesia si nu politica facuta ieftin.
   Il felicit indeosebi pe domnul Doctor Toma, un profesionist adevarat si un caracter ferm, curajos si un comportament care inspira. Avem resurse umane de maxima competenta, care pot ocupa orice functie de SJU. Bravo, domnilor! Va slaut, toata stima!

 12. Apropo de cele doua hârburi aduse din Franța! Niciodată nu o sa fie omologate pentru transportul medicamentelor între secții sau pavilioane!
  Nici cele doua Opel-uri nu au cum sa fie omologate, deoarece nu sunt prevăzute cu instalație specială de aer condiționat!
  Bineînțeles, Mitica nu o sa fie transportat niciodată cu aceeași mașina cu care se transportau morții de TBC și medicamentele, acum ceva timp…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.