spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
Vaslui
18-mai-2024

Buzdu si Morar s-au tinut de surprize în Bârlad: au sãrbãtorit un tânãr si i-au oferit, din buzunarul lor, o sumã de bani | VIDEO

- Advertisement -
GENEROSI… Daniel Buzdugan si Mihai Morar au fost impresionati de povestea unui tânãr pe care l-au întâlnit în Bârlad. L-au încurajat sã nu îsi piardã speranta, l-au îmbrãtisat si i-au oferit, pe lângã sticla de Proseco si bani, o sapcã, un tricou si rucsac Radio Aventura.

SURPRIZÃ… Matinalii de la Radio ZU s-au oprit ieri si în Bârlad, orasul rulmentilor. În multimea de oameni venitã sã-i vadã, acestia au întâlnit un tânãr de 34 ani, care i-a impresionat cu povestea sa. Se numeste Maxentiu Mardare, munceste din greu în agriculturã, are grijã de tatãl lui si îsi doreste cu ardoare sã gãseascã o fatã cu care sã îsi întemeieze o familie. Ieri, când i-a întâlnit pe matinali, era în ziua lui liberã, însã nu orice zi, ci cea de nastere. Daniel Buzdugan i-a fãcut un cadou si i-a oferit o sutã de lei. „Atât mai am în buzunar. O lumânare dacã aprinzi pentru mine si echipa Radio ZU…”, i-a spus omul de radio. Gestul acestuia a fost urmat de cel al colegului sãu, Mihai Morar: „Si ultima sticlã de Proseco, merge la… Maxim Mardare. La Multi ani! Haideti sã îi cântãm cu totii <La multi ani!>”. Dupã ce i-a ascultat povestea, Morar i-a oferit din buzunarul sãu o sumã de bani.

Maxentiu Mardare a povestit cã munceste din greu pentru a-si plãti o datorie. „Am o datorie de 2.500 lei, am luat o casã la tarã si m-am mai împrumutat. Muncesc o jumãtate de hectar de vie într-o comunã. Mi-a murit mama acum sase ani, acum stau cu tata. De când mi-a murit mama, am trecut prin situatii foarte grele. Mi-a murit bunica, am rãmas singurel, toate neamurile mã jignesc, nu mã bagã nimeni în seamã. E greu”, a spus tânãrul. „Trebuie sã te gândesti cã esti sãnãtos, ai douã mâini si douã picioare, poti munci, nu bei, nu fumezi, îl ai pe tatã în viatã…”, i-a spus Mihai Morar. „Cel mai mare avantaj pe care îl ai este cã îl ai pe Dumnezeu în viata si în inima ta. El te tine asa puternic”, a adãugat Daniel Buzdugan.

„O femeie dacã as gãsi, i-as da si inima din mine”

De asemenea, tânãrul le-a mãrturisit cã îsi doreste foarte mult sã îsi gãseascã o fatã. „Nu sunt însurat, caut o fatã din toatã inima. Vin seara acasã, nu gãsesc pe nimeni în ogradã, eu duc tot greul în spinare. Eu nu prea am iesit în lume, ca sã cunosc pe cineva, am stiut numai muncã, nu am stiut ce e aceea distractie. O femeie dacã as gãsi, i-as da si inima din mine”, a spus tânãrul. Pentru a-l ajuta sã îsi gãseascã o partenerã, matinalii de la Radio ZU au fãcut o capturã de pe pagina de Facebook a tânãrului si au publicat-o pe Facebook. Acestia l-au încurajat sã nu îsi piardã speranta, l-au îmbrãtisat si i-au oferit, pe lângã sticla de Proseco si bani, o sapcã, un tricou si rucsac Radio Aventura.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. De ce ștergeți baaa comentariile ,v ați simțit la faza cu drogurile 🤣🤣 alooo vremea noua consumati droguri la locul de munca sau de ce trageți mereu jaluzelele .Hai oare sa dau și un nume ,pe cineva din redacție care se ocupe cu de astea .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.