spot_img
spot_imgspot_img
9.9 C
Vaslui
18-mai-2024

Scandal la bâlci: Buzduganii de la Huși se vor stăpâni pe parcurile de distracții și au sărit cu pumnul la concurență! (VIDEO)

- Advertisement -

RĂFUIALĂ… Scandal la Codăești de Zilele Comunei, acolo unde familia Buzdugan de la Huși a folosit violența pentru a-și intimida și pentru a-și pune pe fugă concurența! Întreaga poveste a început după ce în micul bâlci organizat în localitatea Codăești, un alt proprietar de instalații de distracții, cunoscut sub numele de Jantea, a venit și a instalat un tobogan gomflabil. Hușenii au instalat în zonă același tip de tobogan, plus o “parașută”, cu care sperau să ia fața concurenței. Numai că de aici și până la conflict nu a mai fost decât un pas, căci “buzduganii” sunt aprigi la mânie în chestiuni de… afaceri.

“După ce am instalat toboganul, hușenii au venit la noi, erau opt, și ne-au întrebat ce căutăm acolo. Au făcut scandal și au sărit la bătaie, iar noi am anunțat Poliția. A venit o patrulă, dar nu s-a luat nicio măsură. Astăzi dimineață, în timp ce eu și cei trei angajați ai mei stăteam la masă, au venit din nou peste noi și au sărit la bătaie. Unuia dintre angajații mei i-au spart nasul, iar pe celălalt l-au lovit cu picioarele în burtă. Am sunat din nou la 112. De data asta au venit polițiștii și Ambulanța. Acum oamenii legii iau declarații celor implicați”, a povestit, Jantea de la Bârlad. Polițiștii au intrat imediat pe fir și au demarat cercetări. « Poliția Vaslui a fost sesizată, prin apel 112, de către un bărbat în vârstă de 24 de ani, din localitatea/comuna Ciocani, județul Vaslui, cu privire la faptul că, în aceeași zi, în zona pieței agroalimentare din localitatea/comuna Codăești, un bărbat de 26 de ani ar fi fost agresat, mai exact lovit cu pumnul în zona feței. În sesizare a fost indicat și un prezumtiv autor, bărbat în vârstă de 34 de ani din municipiul Huși, județul Vaslui. Persoana vătămată a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui pentru evaluare și acordarea de îngrijiri medicale.În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs agresiunea și dispunerea măsurilor legale » se arată într-un comunicat de presă, remis de IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

6 COMENTARII

  1. Tulburarea ordinii și liniștii publice????? Alo?????? Poliția???? Ati auzit de această infracțiune? Acești indivizi o comit foarte des, dar va faceți că nu vedeți.

  2. Țigani cea mai spurcată rasa nici ursi nu îi mănâncă pe ăștia , și când te gândești că au cioara aia mica care pozează în cel mai bogat copil.aici e vina autorităților, nu trebuiesc tolerați

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.