spot_img
25.1 C
Vaslui
19-iul.-2024
spot_img

Ca în orice cãsnicie social-democratã, familia mixtã merge la mare în septembrie | PAMFLET

- Advertisement -

A început programul „Litoralul pentru toti 2023”, iar Anuta s-a gândit sã-i facã o surprizã mosului si sã-l ducã la mare, poate, poate îl va lua un val. Chipurile aceasta a luat bilete la tabãra de toamnã a fetelor din gasca celor trei trandafiri, doar ca sã le arate amazoanelor cât e de destept omul ei. Mosul trebuie sã tinã discursuri despre cum poti sã te realizezi în politicã, plecând de la lipitor de afise si ajungând la pozitia de baron.

Surse pixelate din casa lui Penes Curcanu spun cã Uzatu nu prea ar fi avut chef de o trântã la mare si s-a tot codit, numai cã Anuta a bãtut atât de ferm din picior, cã s-au executat cu totii, cei din mixta familie: de la cãtel, pânã la purcel.

Ce-o face acest cuplu exotic la mare în acest weekend e greu de anticipat, dar noi facem pariu cã acolo, Anuta se va distra de minune, fiindcã deja fan clubul ei i-a aranjat o mega petrecere în pijamale. Toti membrii din fan club sunt numai fete, una si una, toate alese dupã chipul si asemãnarea sefei, adicã obisnuite cu statul la stat.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.