4 C
Vaslui
05-dec.-2021

Ca-n Vestul Sãlbatic: un betiv a distrus cu toporul terasa unui bar din sat!

DEZLÃNTUIT…. Un bãrbat bãut bine si înarmat cu un topor, a ajuns pe mâna procurorilor bârlãdeni dupã ce s-a bãtut ca în Vestul Sãlbatic. Într-un bar din satul Ghermãnesti, comuna Banca, bãrbatul a consumat alcool din greu, dupã care a fãcut un scandal de pominã si a tãbãrât cu toporul pe mesele si scaunele din bar! Politistii de la Sectia 7 Ruralã Banca l-au retinut si l-au prezentat la Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad, sub acuzatia de comitere a infractiunilor de distrugere si tuburarea ordinii si linistii publice. Procurorul de caz nu l-a considerat pericol public si l-a pus pe scandalagiu sub control judiciar pentru 60 de zile.

Politistii Sectiei 7 Politie Ruralã Banca din cadrul Politiei Municipiului Bârlad au probat activitatea infractionalã a unui bãrbat de 53 de ani, din localitatea Ghermãnesti, comuna Banca, bãnuit de comiterea infractiunilor de distrugere si tuburarea ordinii si linistii publice. În urma cercetãrilor efectuate, politistii vasluieni au stabilit cã, în data de 17 octombrie a.c., la ora 19.00, la un bar din localitatea Ghermãnesti, pe fondul consumului de alcool, bãrbatul ar fi tulburat ordinea si linistea publicã. Totodatã, acesta ar fi provocat distrugeri, cu un topor, „executând” mai multe mese, scaune si geamuri, la terasa exterioarã a localului sus-mentionat. Prejudiciul cauzat a fost estimat la 5.000 lei. În urma activitãtii infractionale derulate, nicio persoanã nu a suferit vãtãmãri corporale.

„În data de 17 octombrie a.c., ca urmare a administrãrii probatoriului, politistii au luat fatã de bãrbatul de 53 de ani mãsura retinerii, pentru o perioadã de 24 de ore, acesta urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad, cu propunerea luãrii unei mãsuri preventive. Cercetãrile sunt continuate de cãtre politisti, în vederea stabilirii si probãrii întregii activitãti infractionale a bãrbatului”, a precizat inspectorul de politie Bogdan Gheorghitã, purtãtor de cuvânt al IPJ Vaslui. Procurorul de caz a decis ca bãrbatul din Ghermãnesti sã primeascã, deocamdatã, mãsura controlului judiciar pentru 60 de zile, urmând ca acesta sã fie judecat pentru faptele sale.

Ultimele Știri
Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here