spot_imgspot_img
6.5 C
Vaslui
04-mart.-2024

Ca să justifice de ce Nikolas Cruz a ucis 17 oameni la școala din Florida, avocații au dat vina pe mama lui

- Advertisement -

Avocații lui Nikolas Cruz, autorul masacrului de la o școală din Florida soldat cu uciderea a 17 persoane, dintre care 14 elevi, au susținut că vinovată pentru această situație este mama lui care era „oribilă” și „i-a distrus creierul iremediabil”, deoarece a consumat droguri și alcool când era însărcinată, scrie BBC.

Apărarea acestuia a cerut în instantă ca Nikolas Cruz să fie absolvit de pedeapsa cu moartea. Nikolas Cruz, în vârstă 23 de ani, a pledat vinovat anul trecut pentru uciderea a 17 persoane la liceul Marjory Stoneman Douglas din Parkland, Florida, în 14 februarie 2018.

În urma procesului se va decide dacă va fi condamnat la moarte sau la închisoare pe viață. Este cel mai de amploare atac în masă care a ajuns în fața instanței în SUA. Luni, Melisa McNeil, avocata lui Cruz, a declarat că mama acestuia a consumat droguri și alcool când era însărcinată, acesta fiind un factor care a contribuit la masacru.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/ca-sa-justifice-masacrul-comis-de-nikolas-cruz-la-scoala-din-florida-soldat-cu-17-morti-avocatii-au-dat-vina-pe-mama-lui-2057049

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.