spot_imgspot_img
14.9 C
Vaslui
02-oct.-2023

Cabana de pe dealul Motoc, din Husi, a ars din cauza unui scurtcircuit!

- Advertisement -

CONCLUZII… Un scurtcircuit, provocat de un conductor electric defect – aceasta a fost cauza pe care reprezentatii ISU au identificat-o în cazul cabanei arse ieri, în zona Motoc, din municipiul Husi. Din constructia improvizatã de proprietar pentru recreere, pe strada “George Cosbuc”, într-o zonã pitoreascã a dealului Motoc, nu a mai rãmas aproape nimic.

Initial, vecinii au bãnuit cã focul s-a declansat de la jarul lãsat de vreun gratar fãcut în zonã si nestins cum trebuie, însã pompierii huseni, prezenti în cel mai scurt timp la fata locului, au concluzionat cã de vinã pentru incendiu este, de fapt, un scurtcircuit. “A fost vorba, de fapt, de un conductor defect, care a cauzat acest scurtcircuit”, au confirmat reprezentatii Inspectoratului pentru Situatii de Urgentã (ISU) Vaslui.

“Bine cã nu a fost nimeni vãtãmat, cã restul se face la loc”!

În incendiu nu a fost afectatã nicio persoanã, pagubele fiind doar de ordin material. De altfel, proprietarul a spus cã aceastã constructie nu era locuitã în permamentã, ci, din când în când, aici venea pentru odihnã. De reamintit cã evenimentul s-a petrecut ieri, în jurul orei 13:00. Pompierii huseni au intervenit rapid, însã focul apucase sã mistuie constructia de mici dimensiuni. “Ne-am speriat si noi, pentru cã e multã vegetatie în jur, sunt locuintele noastre prin apropiere si e normal sã te sperii. Noi ne-am gândit cã poate au fãcut vreun gratar si nu s-a stins jarul cum trebuie. Bine cã nu a fost nimeni vãtãmat, cã o cabanã micutã cum aveau ei acolo, se poate face la loc”, au spus vecinii.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.