11.2 C
Vaslui
21-mart.-2023

Cabinet de stomatologie în Vaslui, transformat într-un univers al super-eroilor. Copiii vin cu drag si sunt rãsplãtiti cu diplome! | FOTO

- Advertisement -

NOU… Atentie, pãrinti din Vaslui, s-a deschis Atelierul de Dinti Junior, un cabinet special gândit si amenajat pentru copiii care au probleme stomatologice. Este situat la etajul Centrului de Excelentã în Stomatologie, de pe starda Dr. Ghelerter, si vine în întâmpinarea celor mici cu un concept nou, menit sã îi învete sã iubeascã vizitele la stomatolog. La Atelierul de Dinti Junior, acestia beneficiazã de servicii la standarde profesionale înalte, în timp ce privesc desene animate, se joacã sau îi admirã pe Olaf, Rapunzel sau Super Eroi. „Am creat un mediu plãcut în care copiii vor beneficia de tratamente la cele mai înalte standarde profesionale, asta în timp ce urmãresc desenele preferate. Ne jucãm, ne împrietenim, facem baloane si, la urmã, cei mai curajosi primesc diploma”, a explicat dr. Andra Apostu Iordan.

Centrul de Excelentã în Stomatologie Atelierul de Dinti a fost deschis în 2015 de doi medici, sot si sotie, dr. Ionut Georgian Iordan si Andra Apostu Iordan, care si-au dorit sa aducã un aer proaspãt si profesionist în medicina dentarã din judetul Vaslui. Echipa s-a mãrit treptat, astfel cã acum sunt sapte medici si sase asistente medicale. „Investim constant în aparaturã de ultimã generatie si în formarea profesionalã continuã prin cursuri de specialitate si avangardã din tarã si din strãinãtate pentru ca pacientii nostri sã poatã beneficia de tratamente predictibile în conditii de sigurantã. Stabilirea unei relatii de încredere pe termen lung cu fiecare pacient care ne viziteazã este o prioritate pentru noi si de aceea ne strãduim sã ne pliem pe cerintele pacientului si sã asigurãm conditii de confort si sigurantã în cadrul clinicii noastre”, a explicat dr. Ionut Georgian Iordan .

Dr. Andra Apostu Iordan: „vã asteptãm în Regatul de Gheatã al lui Olaf”. Cei mai curajosi copii, rãsplãtiti cu diplome

LUMEA EROILOR…Sãptãmâna trecutã, Atelierul De Dinti a deschis un cabinet doar pentru copii. „Este un loc special gândit si amenajat pentru cei mici. Cabinetul are douã scaune dentare, este situat la etajul clinicii noastre, dispune de trei medici dedicati si încântati sã facã cunostintã deopotrivã cu pãrintii si copiii ce vor apela la noi. Am creat un mediu plãcut în care copiii vor beneficia de tratamente la cele mai înalte standarde profesionale, asta în timp ce urmãresc desenele preferate. Ne jucãm, ne împrietenim, facem baloane si, la urmã, cei mai curajosi primesc diploma. Acoperim toate serviciile stomatologice adresate copiilor, de la igienizãri profesionale, sigilãri, plombite fizionomice, tratamente de canal pentru dinti deciduali si definitivi, extractii pânã la servicii complete de ortodontie (aparate ortodontice fixe si mobile, metalice, de safir, invizibile). De asemenea, clinica noastrã oferã întreaga gamã de tratamente stomatologice si pentru adulti, dispunem de sase scaune dentare pe douã nivele si aparaturã de ultimã generatie! Serviciile sunt accesibile si în rate! Asadar, vã asteptãm împreunã cu copiii dvs. în Regatul de Gheatã al lui Olaf, pe câmpurile înverzite ale lui Rapunzel sau în Universul Super Eroilor”, a transmis dr. Andra Apostu Iordan. Centrul de Excelentã în Stomatologie Atelierul de Dinti se aflã pe str. Dr. Nr.09 (vis-a-vis de RDS Traian), cei care doresc sã facã programãri trebuie sã sune la nr. de tel. 0771 509 885.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. Buna seara am si eu un copil
    U probleme cu sănătate cu handicap și are probleme cu dinti sunt sparți si noi avem nevoie cu sedale pentru ca nu sta cu gurita deschisa asteptam un raspuns

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.