spot_img
21.8 C
Vaslui
29-mai-2023

Cadavrul unui bărbat, un crocodil și peste 200 de șerpi au fost descoperiți într-o casă din SUA. „N-am mai văzut așa ceva”

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Caz șocant în SUA. Polițiștii au găsit cadavrul unui bărbat, un crocodil și peste 200 de șerpi și șopârle, multe dintre reptile fiind veninoase, într-o casă din Pennsylvania, săptămâna asta, relatează Insider. Marți după-masă, polițiștii au primit un apel despre un tânăr de 23 de ani aflat în stare de inconștiență într-o casă din Aliquippa, Pennsylvania. Potrivit publicației locale ABC 4, bărbatul ar fi decedat înainte ca ofițerii să ajungă la fața locului. Polițiștii au făcut însă încă o descoperire șocantă, pentru că în casa bărbatului erau sute de reptile, ținute în cuști, împrăștiate prin casă, și un crocodil de un metru. Timp de opt ore, ofițerul Jim Bologna a catalogat animalele și le-a relocat. El a declarat pentru sursa citată că aproximativ 60 de șerpi erau foarte veninoși, printre aceștia regăsindu-se inclusiv doi șerpi mamba, o cobră și un șarpe cu clopoței.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/cadavrul-unui-barbat-un-crocodil-si-peste-200-de-serpi-au-fost-descoperiti-intr-o-casa-din-sua-n-am-mai-vazut-asa-ceva-2293291

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.