Cadavrul unui tânăr român a fost găsit pe malul unui râu din Italia. Avea 22 de ani și un copil de câteva luni

Cadavrul unui tânăr român a fost găsit pe malul unui râu din Italia de un fermier din Chivasso. Radu Andrei M. a fost găsit pe malul râului Po. Bărbatul era originar din Bacău, dar locuia în Crescentino, Italia, alături de familia sa.

Identitatea tânărului a fost stabilită după tatuajul de pe braţ, potrivit anchetatorilor.

Tânăr român a fost găsit pe malul unui râu din Italia

Potrivit autorităților, cadavrul aparține unui tânăr cetățean român care locuiește în provincia Vercelli și care deja cunoscut de poliție pentru numeroase infracțiuni comise în trecut. Trupul acestuia a fost găsit de către un fermier local. Radu Andrei M. era  îmbrăcat într-un hanorac, blugi și o jachetă și era întins cu fața în sus pe iarbă lângă un copac.

Mama, fratele și logodnica sa deplâng moartea prematură a tânărului de 22 de ani.

Ce mesaje a transmis familia îndurerată

Trupul unui tânăr român a fost găsit pe malul unui râu din Italia. În vârstă de doar 22 de ani acesta a lăsat în urmă o familie îndurerată. Rudele tânărului au transmis mai multe mesaje dureroase pe rețelele de socializare.

„Adio, iubirea mea cea mai mare. Nu trebuia să se întâmple asta. Ai murit singur pe stradă, te-a ucis. Nu te putem uita niciodată, ești mereu în inimile noastre. Mama Miron V, logodnica, Giorgia, fiul tău Alessio de 7 luni și fratele Vlad. Nu te vom uita niciodată, vei rămâne în inima noastră pentru totdeauna“, a scris îngenuncheată de durere, mama sa, pe o rețea de socializare. … https://www.bzi.ro/cadavrul-unui-tanar-roman-a-fost-gasit-pe-malul-unui-rau-din-italia-avea-22-de-ani-si-un-copil-de-cateva-luni-4062570?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ