8.8 C
Vaslui
04-oct.-2022

Cadoul de Moș Crăciun, „Hoverboard-senzația secolului”, a explodat și a luat foc! (FOTO, VIDEO)

- Advertisement -

CADOU EXPLOZIV… Unui copil din Bârlad, Moș Crăciun i-a adus în acest  an un cadou extrem de periculos! Micuțul de 10 ani a primit în dar un Hoverboard pe care părinții săi l-au cumpărat online, plătind o sumă destul de consistentă. La doar o zi de când a fost folosit, aparatul a început să scoată un fum înecăcios, gata să explodeze. Speriați, părinții au dus obiectul pe balcon, numai că, spre seară, acesta a explodat și a luat foc, punând în pericol întregul apartament. Interesant este că pe site-ul de unde a fost cumpărat Hoverboard-ul, obiectul este recomandat ca fiind „noua senzație a secolulului și este adesea considerat un privilegiu high-tech desprins din viitor”.

A doua zi de Crăciun, spre seară, au fost solicitați pompierii din Bârlad, care au stins imediat Hoverboard-ul periculos. În atare condiții, următorul pas ar trebui ca părinții să facă imediat o plângere la Protecția Consumatorului Vaslui, chit că obiectul a fost achiziționat on line. Demersul lor s-ar putea solda cu succes pentru că oamenii au factură și chitanță pe obiectul cumpărat de la e-mag, plus procesul verbal de constatare a pompierilor. „Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit în localitate, pe strada Simionescu Sava, bloc E6, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit  la un aparat electric. În câteva minute, incendiul a fost lichidat. Nu au fost victime.”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

Aproape să ardă tot apartamentul!

„Am întâmpinat o problemă ieri, pe care cred că ar trebui să o stie toată lumea ca să nu pățească ca mine. Am cumparat de pe E-mag pentru copilul meu un Hoveboard, cadou de Crăciun. L-am folosit o zi iar a doua zi, când a vrut copilul să-l folosească, a scos un fum înecăcios. L-am dus pe balcon, am mers să facem baie la copii, și am auzit o explozie, iar pe balcon luase foc Hoverboard-ul de am fost nevoit să chem pompierii ca să nu îmi ardă apartamentul. Dacă ajungeam cu 10 minute mai târziu, ardea tot!. Mi-a ars și ușa de la balcon, de s-au speriat și vecinii de cât fum era, iar eu nu mă gândeam la altceva decât ce se întâmpla dacă exploda când îl folosea copilul!!! ”, a povestit George Balmuș din Bârlad. Pe pagina de socializare familia a postat poze și un filmuleț, precizând: „Uite așa iei foc în casă de la comenzile de pe emag, hai să îi facem cunoscuți pentru lucrurile pe care le vând și nu se gândesc la copiii care le folosesc”, au scris cei din familia Balmuș din Bârlad. George Balmuș a precizat că este decis să meargă la OPC și oriunde mai este nevoie, ca să nu se mai pună în pericol viețile copiilor cu asemenea „senzații ale secolului” deosebit de periculoase!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.