21.7 C
Vaslui
29-iun.-2022

Cadrul legal pentru persoanele angajate la DSP și Ambulanță pe timpul pandemiei, să poată rămâne în sistem

LEGALITATE… A fost stabilit cadrul legal pentru organizarea examenelor în vederea ocupării posturilor pe perioadă nedeterminată pentru personalul angajat pe perioada stării de alertă pe cele 2.000 de posturi.

BĂTUT ÎN CUIE… Cei 2.000 de specialiști angajați în perioada stării de alertă declarată în contextul pandemiei COVID-19 în direcțiile de sănătate publică și în serviciile de ambulanță vor putea fi menținuți în sistemul de sănătate, potrivit unei hotărâri de Guvern aprobată luni de Executiv.

“Cei 2.000 de specialiști angajați în perioada stării de alertă declarată în contextul pandemiei COVID-19 în direcțiile de sănătate publică și în serviciile de ambulanță vor putea fi menținuți în sistemul de sănătate. Prin Hotărârea aprobată astăzi (luni – n.r.) de Guvern, a fost stabilit cadrul legal pentru organizarea examenelor în vederea ocupării posturilor pe perioadă nedeterminată pentru personalul angajat pe perioada stării de alertă pe cele 2.000 de posturi aprobate pentru personalul contractual din cadrul direcțiilor de sănătate publică județene, respectiv a municipiului București și al serviciilor de ambulanță județene și Serviciului de Ambulanță București – Ilfov”, potrivit unui comunicat de presă. Potrivit sursei citate, documentul aduce o serie de modificări ale structurii organizatorice în vederea eficientizării activității și a creșterii capacității administrative a Ministerului Sănătății. “În cadrul ministerului se va înființa o structură de specialitate în vederea implementării reformelor și de monitorizare a stadiului de îndeplinire a țintelor și jaloanelor cu privire la Planul Național de Redresare și Reziliență, mecanism prin care România poate accesa fonduri externe rambursabile și nerambursabile în cadrul Mecanismului de Redresare și Reziliență”, arată Guvernul.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. 2000 de specialiști. în ce??? Iar ne luați de proști??? Chiar nu știm cine sunt specialiștii??? Curvele, lingăi de partid, nepotisme.Acesti specialiști nu ar fi ocupat un asemenea post prin concurs niciodată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here