spot_imgspot_img
4.4 C
Vaslui
27-feb.-2024

Câine periculos, în gură cu un cățeluș mort. Scenă teribilă într-un cartier din Târgu Jiu

- Advertisement -

Un câine dintr-o rasă periculoasă a fost filmat în timp ce ținea în gură un cățeluș mort. Alături de patrupedul agresiv se afla stăpâna acestuia, care îl ținea în lesă, dar fără ca animalul să poarte botniță, așa cum prevede legea.

Un cetățean care susține că a văzut când câinele agresiv a ucis puiul a filmat toată scena.

Unde vrei să stau? Nu te mai da lângă el! Nu vezi că e nervos“, spune stăpâna câinelui celui care filmează scena. La final, un alt bărbat adresează injurii.

Scena a fost filmată în zona 9 Mai, din Târgu Jiu.

„Putea fi un copil în locul cățelului“

Imaginile au fost postate pe Facebook de către o utilizatoare, care a transmis următorul mesaj: „Da, e adevărat. În zona 9 Mai, în spate la Profi, această d-na deține acest câine foarte periculos de mult timp și îl plimbă în părculețul din zona unde stau foarte mulți copii și bătrâni. Atacă căței și, din păcate, în dimineața asta chiar îl ucisă pe acel cățel pe care îl are în gură. Încercă o doamnă să-l apere pe bietul cățel, dar nu reușii să facă nimic, fiind foarte agresiv. Putea fi un copil în locul cățelului. Rog ca cei în măsură vă rog să faceți ceva în acest caz luând în considerare și vocabularul d-nei și soțului care se aude clar cum înjură și aruncă și cu o sticlă de la etaj. Păcat de bietul cățel“…https://adevarul.ro/stiri-locale/targu-jiu/caine-periculos-in-gura-cu-un-catelus-mort-scena-2205036.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.