8.9 C
Vaslui
21-mart.-2023

Câini otrăviți pe capete la Fălticeni

- Advertisement -

Imagini de coșmar au fost filmate pe străzile din orașul Fălticeni (Suceava), unde în ultima perioadă, din ce în ce mai des, sunt otrăviți fără milă câinii maidanezi, iar leșurile zac apoi în drum.

Localnicii sunt sătui de haitele de câini aciuiate printre blocuri și cum în orașul Fălticeni (Suceava) nu a fost înființat un adăpost pentru câinii fără stăpâni, unii au găsit ca soluție otrăvirea patrupedelor.

Au fost astfel câini otrăviți inclusiv în centrul municipiului Fălticeni, fără ca nimeni să știe cine sunt făptașii, deși în oraș sunt camere de supraveghere.

Au fost uciși totodată și câini cu stăpân, intoxicați cu otrava aruncată pe spațiile verzi. Autoritățile locale de la Fălticeni nu au luat concret nici o măsură până acum, deși astfel de fapte s-au tot petrecut de câteva luni încoace.

Revoltați de inacțiunea celor responsabili, proprietarii și iubitorii animalelor au înaintat plângere la Poliție, care a deschis astfel dosar penal, instrumentat de Biroul Poliția Animalelor. ..https://adevarul.ro/stiri-locale/suceava/caini-otraviti-pe-capete-la-falticeni-strazile-2251091.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.