spot_img
spot_imgspot_img
16.3 C
Vaslui
28-mai-2024

,,Cainii’’ turbeaza

- Advertisement -

FILME… Esecul de pe teren propriu din ultima etapã i-a înebunit de tot pe dinamovisti. Acestia considerã cã meciul cu Vasluiul s-a desfãsurat dupã un scenariu dinainte stabilit. Conform suporterilor principalul vinovat ar fi Cristi Borcea, cel care ar fi pariat sume imense pe victoria “galben-verzilor”. Printre cei suspecti cã ar fi trântit meciul se numãrã si câtiva jucãtori ai “alb-rosilor”, în frunte cu cel care a ratat lovitura de pedeapsã din ultimele minute, Ousmane N’Doye.

Elevii lui Andone au început destul de hotãrât meciul din Stefan cel Mare, dar au clacat dupã doar câteva minute, gafele din apãrare si evolutia palidã a favoritilor fãcându-i pe fani sã îsi punã întrebãri referitor la corectitudinea jocului. Imediat dupã fluierul de final, suporterii bucuresteni început sã îsi huiduie proprii jucãtori si sã îi acuze de non-combat. Pe unul din siteurile suporterilor, fanii au postat un comunicat prin care îsi exprimã frustrarea trãita la meciul contra Vasluiului. ‘‘Alb rosii’’ îl desfiinteazã pe Cristi Borcea pe care îl considerã a fi principalul vinovat de seria neagrã prin care trece Dinamo. Borcea ar fi pierdut voluntar meciul de duminicã seara, în urma acestei ‘‘combinatii’’ reusind sã câstige o sumã frumusicã de bani. Si cum un aranjament nu s-ar fi putut face singur, Borcea ar fi avut de partea lui si câtiva oameni strategici, în frunte cu Moti si N’Doye. Pe lista suspectilor se mai aflã alte nume care nu s-au vãzut în joc, cum ar fi Mãrgãritescu, Curcã si Adrian Cristea.

‘‘E prea de tot’’

“Cã sã îti imaginezi cã un jucãtor poate sã trimitã mingea în bara în min 90! Taman în barã! Putea sã dea câtiva centimetri sub barã şi sã intre în poartã. Sã pui aşa ceva pe seama pariurilor e prea de tot. Mintea noastrã e pusa pe douã rotile – una care nu se învârte şi alta care o ia într-o vitezã maximã”-Adrian Porumboiu

„E absurd”

“E clar cã echipa joacã prost, dar de aici pânã la asemenea acuzatii ajungem pe teritoriul absurdului!” – Nicolae Badea, presedinte C.A Dinamo.

„La Dinamo e crizã în apãrare, nu altceva”

“Rezultatul nu mã multumeşte, dar am înteles cã Dinamo n-a jucat chiar rãu. Dacã te bate Vasluiul nu înseamnã cã e blat. Eu exclud aceastã posibilitate. Dacã cineva poate regiza şi penalty-ul lui N’Doye….Înseamnã cã Zeffirelli a fost mic copil dacã Dinamo-Vaslui a fost blat. Au mai fost nişte bannere dupã meciul de la Split, dar nu cred cã se poate aşa ceva. La Dinamo e o crizã în apãrare, nu altceva.” – Victor Becali.

Câti bani a adus victoria Vasluiului pariorilor

Dinamo a fost favoritã duminicã seara la casele de pariuri. Cu toate acestea au fost multi microbisti care au speculat problemele din apãrarea câinilor si au mers pe mânã elevilor antrenati de Lopez Caro. Cei care au pariat 2 solist la acest meci nu regretã deloc, victoria „galben-verzilor” aducând câstiguri consistente. Cei care au mizat 100 de lei pe FC Vaslui au câstigat de patru ori suma pariatã. Fanii dinamovistii îl acuzã pe Cristi Borcea, cã la rândul lui, ar fi intrat în „combinatii” grele cu cei din mafia pariurilor, si asta nu doar duminicã seara. Ultimele trei insuccese ar fi fost, conform acuzelor suporterilor, tot o consecintã a jocurilor de culise, jocuri ce l-au avut în prim plan pe acelasi Borcea.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.