0.2 C
Vaslui
05-dec.-2022

Călător bătut de două ori în același tren. Doi bărbați au fost reținuți de polițiști

- Advertisement -

Un bărbat de 45 de ani a fost victima a două agresiuni în mai puțin de o oră, în timp ce călătorea cu trenul pe ruta Ghimeș-Buzău. Agresorii sunt doi bărbați, de 28 și 34 de ani, și o tânără de 21 de ani.

Polițiștii Serviciului de Poliție Transporturi Bacău au fost sesizaţi pe 22 octombrie, de către un bărbat de 45 de ani, din comuna Urechești, cu privire la faptul că, în timp ce călătorea cu trenul, între stația CFR Onești și Borzești și ulterior, în gara Căiuți, persoane necunoscute l-au agresat fizic.

„Din primele verificări s-a stabilit faptul că, bărbatul de 45 de ani ar fi călătorit cu trenul pe ruta Ghimeș-Buzău. Între Stația CFR Onești și Borzești, o persoană necunoscută l-ar fi agresat fizic, pe fondul unui conflict spontan. Ulterior, acesta ar fi apelat telefonic alte persoane care l-ar fi așteptat în gara Căiuți, unde toți trei l-ar fi agresat pe bărbat și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică”, au precizat reprezentanții IPJ Bacău…https://adevarul.ro/stiri-locale/bacau/calator-batut-de-doua-ori-in-acelasi-tren-doi-2218357.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.