spot_imgspot_img
2.2 C
Vaslui
21-feb.-2024

Calificare nebunã pentru Husana Husi

- Advertisement -

Cupa României

SPECTACULOS… Carusel de emotii la Husi. ACS Husana Husi a obtinut calificarea în turul 4 al Cupei României, dupã un meci nebun cu Stiinta Miroslava, scor 2-1. Eroul Husanei a fost atacantul Eduard Sandu, cel care a marcat de douã ori în ultimele minute de joc.

Husenii au avut parte de un meci de neuitat în competitia KO. Dupã ce si-au vãzut echipa condusã din minutul 31, cei aproximativ 300 de spectatori prezenti pe „Municipalul” din Husi au jubilat la final, echipa lor reusind sã obtinã calificarea în ultimele minute. Scorul a fost deschis de Miroslava, prin Irinel Popescu, în minutul 31. Ceea ce la început pãrea a fi un accident, totul era sã se transforme într-un cosmar. Calificarea Husanei a fost umbritã de accidentãrile suferite de George Dãnãilã si Cãtãlin Solomon, ultimul dintre ei pierzându-si cunostinta pentru câteva momente. Echipajul medical a fost pe fazã si a reusit sã-l stabilizeze pe „Solo”, care a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui. Tot acolo a ajuns si George Dãnãilã, cãlcat pe picor de un adversar în interiorul careului de 16 metri, fazã la care centralul partidei nu a vãzut nimic. Finalul de meci a fost nebun, Eduard Sandu, fost jucãtor al Miroslavei, avea sã devinã erou dupã cele douã goluri marcate în minutele 87 si 93. Mai întâi, atacantul a marcat din penalty, pentru ca în ultimul minut de joc, pe contraatac, dupã o pasã superbã primitã de la Vioricã, sã marcheze golul calificãrii. În turul urmãtor, Husana Husi ar putea da peste Aerostar Bacãu, Dacia Unirea Brãila sau Somuz Fãlticeni.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Vremeanouă, exact asta ne interesa acum!
    Veniți cu informații mai serioase, de exemplu, încercările parlamentarilor USR Plus de desființare a Siij, de a elimina pensiile speciale, de a introduce votul electronic , de eliminarea impozitului pe salariul minim, de reducere a Nr de parlamentari la 300 , așa cum a cerut poporul lprin referenduum, etc., proiecte blocate și amânate atât de PNL, cât și de UDMR, sau ținute în sertare de către șefii de diferite comisii ale PNL PSD, UDMR, hAur, din parlament!
    Și la alegerile din 2024, căscați bine ochii, și informați publicul carect sa nu mai voteze partide cu hoți și infractori, ci partide cu oameni onești și serioși, așa cum sunt cei din Usr Plus!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.