18.2 C
Vaslui
03-oct.-2022

Cãlugãrul criminal era urmãrit de masoni si încerca sã salveze pisicile din Cioatele

- Advertisement -

Ce imaginatie au nebunii!

NEBUN E urmãrit de masoni si o molimã misterioasã ucide pisicile din Cioatele. Asta le-a spus anchetatorilor la audieri, Mihai Coisin, tânãrul care, zilele trecute, aproape cã si-a omorât familia, dupã ce în 2005 a ucis un preot la Neamt. În plus, singura lui razã de sperantã e procurorul criminalist Alice Ruja, pe care îl considerã un „înger al dreptãtii”. Bãrbatul de 29 de ani va fi expertizat de o echipã de psihiatri si, cel mai probabil, se va întoarce la Spitalul de Psihiatrie Grajduri, acolo unde a stat pânã în ianuarie 2011.

Declaratii de-a dreptul hilare a dat Mihai Coisin în fata anchetatorilor, la audieri. Timp de aproximativ patru ore, tânãrul de 29 de ani a vorbit despre faptul cã diversi masoni încearcã pe orice cale cooptarea sa în organizatie. De exemplu, chiar înainte de începerea Facultãtii de Teologie din Iasi, dar si în primul an de studentie, colegi, profesori, duhovnici si o serie de preoti au folosit diverse mijloace oculte pentru a-l face mason. Si-a amintit cã în 2005, unul dintre preoti i-a inoculat în subconstient cum sã-l ucidã pe acel cãlugãr de la Mânãstirea Petru Vodã, Neamt, iar el a actionat întocmai. Mai mult, Coisin i-a soptit procurorului criminalist Alice Ruja, care se ocupã de cazul sãu, cã însisi medicii psihiatri care l-au consultat fac parte din masonerie. Doar în procuror are încredere, pentru cã, spune el, acesta este un „înger al dreptãtii, nu un mason”. „Inculpatul a vorbit foarte mult despre faptul cã este urmãrit de masoni, cã e o tintã a acestei organizatii. Cu privire la faptã, cu o zi înainte, el a spus cã si-a gãsit pisica moartã. A fãcut chiar o plângere la politie, unde a specificat cã prin sat bântuie o molimã care ucide bietele animale. A fost nemultumit de faptul cã politia nu l-a luat în serios si, dupã spusele lui, în acel moment s-a declansat totul. S-a dus la bisericã, unde era o înmormântare si a tinut o cuvântare despre periculoasa boalã si le-a dat sfaturi oamenilor cum sã se protejeze”, a declarat Alice Ruja.

Tânãrul spune cã e sãnãtos tun

A doua zi dimineatã, Coisin a mers în bucãtãria unde dormeau mama si bunica lui. I-a cerut mamei mâncare, iar apoi femeia a adus niste lemne de spart pentru foc. Avea în mânã o secure. El i-a cerut-o ca s-o ajute, moment în care a izbit-o cu securea în cap. Femeia s-a prãbusit inconstientã. Fiul s-a urcat peste ea si a sugrumat-o. A fost oprit la timp de un frate al sãu. A fugit în încãperea în care dormea bunica, o femeie de 70 de ani, imobilizatã la pat. A sugrumat-o si pe ea. Ar fi ucis-o dacã nu intra în casã un alt frate, altertat de tipete. Coisin s-a refugiat în clopotnita bisericii din apropiere si a tras clopotele „pentru cã s-a întâmplat ceva rãu”. Unul din politistii care a încercat sã-l dea jos din clopotnitã s-a trezit cu o scândurã în cap. Pânã la urmã, tânãrul a fost imobilizat de mascati si internat la Psihiatrie. Tot timpul cât a stat cocotat, agresorul a urlat cât l-au tinut plãmânii sã vinã presa. „Inculpatul are însã altã variantã. El a spus cã si-a lovit mama cu securea din gresealã si cã a strâns-o de gât în încercarea de a o …resuscita. Pe bunica a strâns-o de gât pentru a o trezi”, a mai spus procurorul. Din ianuarie 2011, de când s-a întors acasã de la Spitalul de Psihiatrie Grajduri, bãrbatul a înlocuit perna cu …un pietroi de mari dimensiuni. Spune cã orice element din naturã transmite energie pozitivã si de aceea se odihneste pe piatrã. Urmeazã a fi supus unei expertize medicale, care va stabili dacã a avut sau nu discernãmânt în momentul comiterii faptei. În urmã cu un an de zile, el a fost externat de la Grajduri, dupã cinci ani, la solicitarea familiei. Le-a spus anchetatorilor cã medicii de aici l-au diagnosticat cu schizofrenie paranoidã, însã el este „sãnãtos tun”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.