-1.7 C
Vaslui
31-ian.-2023

Calvarul prin care a trecut Iulian, tânărul care a murit de peritonită, dar fără diagnostic, în Spitalul din Mangalia

- Advertisement -

A murit la 25 de ani de peritonită după ce a fost ținut multe zile în spital fără un diagnostic clar. Părinții tânărului caută să li se facă dreptate și acuză un chirurg că nu a vrut să-l opereze la timp.

Iulian Grigore (25 de ani) a ajuns la Spitalul din Mangalia pe 16 decembrie din cauza unor dureri abdominale, vărsături și febră. În acea zi, medicii i-au pus diagnosticul de enterocolită, i-au prescris un tratament și l-au trimis acasă.

Pe 17 decembrie, Iulian a revenit la spital deoarece se simțea mai rău. I s-a făcut o perfuzie și a fost trimis acasă. Nu au trecut 24 de ore și tânărul s-a prezentat din nou la Spitalul din Mangalia cu dureri și mai mari. Acum, medicii l-au diagnosticat cu pietre la rinichi, i-au dat un tratament și l-au trimis acasă.

„I-au făcut electrocardiogramă, i-au băgat o perfuzie și i-au dat drumul acasă. Ba că-i rinichiul, ba că e nisip, ba că-i enterocolită, ba că-i piatră… deci au mers pe bâjbâială”, spune Marius Grigore, tatăl tânărului…https://adevarul.ro/stiri-locale/constanta/calvarul-prin-care-a-trecut-iulian-tanarul-care-a-2234459.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.