Cameră de tortură cu scaun de stomatologie. Traficanții din Olanda încep să împrumute metodele dure ale mafiei columbiene

În Germania, autoritățile au confiscat recent cel mai mare transport de cocaină din această țară. Drogurile au fost descoperite în containere aduse în portul Hamburg. Erau ascunse în cutii de chit, dar la scanarea încărcăturiiagenții au găsit 16 tone de cocaină. Se pare că ofițerii germani primiseră pontul de la surse din Olanda. Nu e de mirare, din moment ce țara este o importantă poartă de acces pentru drogurile din Europa. Acum, însă, autoritățile olandeze vor să ia măsuri dure. Mai mulți traficanți importanți au fost puși sub acuzare într-unul dintre cele mai mari procese din istoria țării. Avocatul apărării, Vito Shukrula, este obișnuit cu această lume violentă a clienților săi, o lume despre care știe multe. Urmăriți un reportaj marca „Focus Europa”, un proiect Digi24 şi Deutsche Welle. Emisiunea e difuzată vinerea la ora 23:30 și în reluare sâmbăta de la ora 19:30.

Cine este Ridouan Taghi

Forțe de poliție înarmate păzesc strada în timp ce avocații apărării, procurorii și judecătorii ajung la sediul tribunalului, care a devenit o fortăreață. Unii dintre ei și-au păstrat ascunsă identitatea, din cauza amenințărilor cu moartea. Lucrează la unul dintre cele mai importante cazuri penale din istoria Olandei, care îl are ca personaj principal pe un bărbat: Ridouan Taghi.

Poliția oferise 100.000 de euro oricui dădea informații despre locul în care se ascundea. Taghi a fost unul dintre cei mai căutați fugari din Europa până când a fost arestat în Dubai. Alți 16 inculpați sunt acum judecați împreună cu el.

Este vorba despre sume imense de bani obținute din traficul de droguri, dar și despre acte de violență fără precedent. Și așa apare întrebarea dacă statul are situația sub control. …https://www.digi24.ro/stiri/externe/camera-de-tortura-cu-scaun-de-stomatologie-traficantii-din-olanda-incep-sa-imprumute-metodele-dure-ale-mafiei-columbiene-1467715
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ