Cămin studenţesc, evacuat după ce un student a sărbătorit victoria României cu o fumigenă

Căminul studenţesc nr. 2 din campusul Universităţii “Ştefan cel Mare” Suceava (USV) a fost evacuat în noaptea de joi spre vineri după ce un student a aprins o fumigenă pentru a sărbători victoria naţionalei de fotbal a României în faţa Macedoniei de Nord şi fumul a declanşat senzorii de alarmare în caz de incendiu.

Incidentul s-a produs aproape de miezul nopţii, după ce naţionala condusă de Mirel Rădoi a câştigat cu 3-2 partida cu Macedonia de Nord din preliminariile pentru calificarea la Campionatul Mondial de Fotbal.

Cititi si: CRIMĂ ODIOASĂ ÎN CĂMIN! Şi-a înjunghiat colegii de zeci de ori, apoi le-a dat foc

Golurile marcate de Tănase, Mihăilă şi Hagi l-au entuziasmat pe un student basarabean care era cazat în căminul USV. Pentru a sărbători victoria României, tânărul a aprins o fumigenă într-o toaletă din cămin. Sistemul de ventilaţia a preluat fumul şi l-a împrăştiat prin toată clădirea. Speriaţi, studenţii cazaţi s-au autoevacuat, iar paznicul a sunat la 112. Pompierii au venit la faţa locului cu trei autospeciale de stingere şi o ambulanţă.

Studentul care şi-a speriat colegii şi i-a pus pe pompieri pe drumuri a fost sancţionat de USV cu retragerea dreptului de a beneficia de cazare în cămin, iar poliţiştii i-au aplicat o amendă de 1.000 de lei.

SURSA: stirisuceava.net
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ