19.9 C
Vaslui
25-iun.-2022

Camionagiul prins cu șicane în trafic, la Iași, a rămas fără permis (VIDEO)

PIETON… Vasluianul, șofer de camion care s-a dat în spectacol în județul Iași, a rămas fără permis

MĂSURI…Amendă și suspendarea permisului pentru 30 de zile. Acestea sunt primele sancțiuni luate de poliția ieșeană împotriva camionagiului prins cu șicane în trafic pe șoseaua Pașcani-Târgu Frumos. De asemenea, pe surse am aflat că, în ziua în care camionagiul vasluian se ocupa cu șicanele în trafic, ar fi fost oprit și controlat de către RAR și ISCTR, pe raza comunei Codăești.

Șoferul de camion din județul Vaslui, prins de o cameră de bord în timp ce se dădea în stambă pe șoseaua Pașcani-Târgu Frumos, a fost identificat de polițiștii ieșeni. Împotriva lui, oamenii legii au luat, deocamdată, măsura amendării și a suspendării permisului de conducere pentru o perioadă de 30 de zile. Reamintim că scenele incredibile au fost surpinse de camera de bord a unui autoturism care circula pe șoseaua Pașcani-Târgu Frumos. Supărat că a fost depășit, șoferul unui camion înmatriculat în județul Vaslui a început șicanările în trafic. La un moment dat, s-a apropiat foarte mult de autoturism, încercând să-l scoată de pe carosabil. Apoi s-a plimbat de pe o bandă pe cealaltă pentru a nimeni să nu-l mai poată depăși. În ajutorul camionagiului a sărit un alt coleg aflat la volanul unui camioan asemănător și, pentru o perioadă de timp, cei doi s-au comportat de parcă șoseaua le aparținea. După apariția imaginilor pe rețelele de socializare, polițiștii ieșeni s-au atotosesizat, iar camionagiul a fost identificat și condus apoi la sediul poliției pentru cercetări. Mai mult, șoferul șicanat consideră că gestul camionagiului poate fi interpretat ca și tentativă de omor și speră ca magistrații să nu fie iertători.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. Și primul șofer de camion merita luat permisul pentru o luna minim și cel depășit merita 6 luni cu indulgenta , este tentativa de omor și sunt mulți alții ca ei.

    • Asa este…politia nu face decât să încurajeze astfel de fapte.il mângâie pe creștet cu o astfel de pedeapsă.30 de zile? Pai 8 zile sunt numai din sâmbătă si duminica…oricum beia animalul atunci.mai mult ca sigur.trebuia să l puna sa faca scoala din nou.sa vezi atunci…daca mai vedeai astfel de comportament pe străzi.

  2. Sa-l fugut în gura….prin ruc….prostu’ șoselelor.Aviz amatorilor de astfel de comportament de primat.Este foarte putin…30 de zile…pentru ca i-a pus viața în pericol….dar este bun si atat.30 de zile a rămas fără loc de munca….( Nu stiu cine la angajat pe asta) poate sa-si bage un concediu medical…si isi scoate ceva bani, doar suntem meșteri la smecherii împreună cu hotii de doctori.De asta nu s-a mai produs nimic de 32 de ani, am umblat numai cu ocaua mica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here