1.6 C
Vaslui
01-dec.-2022

Campanie de sterilizare a animalelor fara stapan din Piatra Neamt

- Advertisement -

Asociatia Prieten Credincios desfasoara in perioada 21-23 mai o noua campanie de sterilizari gratuite pentru catei si pisici fara stapan din Piatra Neamt. In limita fondurilor si a disponibilitatii echipei medicale, sterilizarile vor fi gratuite pentru cetatenii din Piatra Neamt si imprejurimi care doresc sa isi ajute prietenii patrupezi de pe langa bloc. Femelele au prioritate.

Pentru detalii, programari sau sesizari puteti suna la numerele 0741 119 653 (Tamara) sau 0755 576 734 (Adina) sau sa scrieti la adresa office@prietencredincios.org.ro.

Grabeste-te si programeaza-ti prietenul patruped la sterilizat! Stopeaza inmultirea cainilor fara stapan din localitate printr-o metoda civilizata si de succes.

Pentru detalii accesati site-ul asociatiei www.prietencredincios.org.ro sau pe Facebook: Asociatia Prieten Credincios.

Prietenul tau nu merita sa fie pe strada sau in adapost. Ajuta si tu la reducerea numarului de animale abandonate. Sterilizeaza-ti cainele sau pisica.

Asociatia Prieten Credincios este o asociatie nonprofit, fondata in anul 2002, care se ocupa de ingrijirea cainilor fara stapan din Piatra Neamt (peste 200 in momentul actual), tratarea si vaccinarea acestora, creand un cadru decent de protectie atat a animalelor cat si a societatii.

Asociatia are nevoie de donatii si voluntari pentru a-si putea continua activitatea. Activitatea ascociatiei se limiteaza deocamdata doar la salvarea animalelor in situatii foarte grave si la asigurarea conditiilor decente de trai cateilor din adapost. Pentru donatii, accesati site-ul asociatiei unde sunt disponibile conturile bancare.

www.ziarpiatraneamt.ro

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.