Campioana ieșeancă, Maricica Puică, în lacrimi la un post de televiziune: Mă uit cum ardeau copiii ăia… Ei se bat între ei cine să ocupe posturile.

Fosta medaliata cu aur la Jocurile Olimpice din 1984 din Los Angeles, Maricica Puică, născută în Iași, a izbucnit în lacrimi la un post de televiziune. Într-un apel în direct neanunţat, Maricica Puică a intrat live în emisiunea lui Tudor Barbu de la B1 TV.

Prezentatorul s-a arătat surprins că o fostă campioană mondială este în direct la emisiunea moderată de acesta. Maricica Puică a vorbit despre victimele din Colectiv, dar şi despre Victor Ponta și primarul din perioada Colectiv, Piedone.

Tudor Barbu: Bună ziua, sunteţi în direct. Maricica Puică din București?
Da!
Tudor Barbu: Doamna Maricica Puică?
Da!
Tudor Barbu: Este sportiva aceea celebră a României?!
Fosta, fosta sportivă. Acum am o vârstă!

Tudor Barbu: Doamnă, dacă dumneavoastră vă uitaţi la emisiunea mea modestă, mă onorează, stimată doamnă!

Maricica Puică, în lacrimi la o emisiune TV: Vă dați seama că acei copii ardeau de vii

Maricica Puică a plans in direct la emisiunea moderată de Tudor Barbu. Aceasta s-a arătat devastată de tragedia din Colectiv. Olimpica ieșeană și-a exprimat regretele unei societăți în care nu s-a schimbat nimic. Redăm, integral, ce a spus Maricica Puică la B1 TV:

“Domnul Barbu, este dureros, ca lumea discută, ca fiecare o duce greu în pandemia asta. Dar ne uităm la flăcările alea care ard. Doamne, cum ardeau copiii ăia tineri .Eu nu am avut copil, dar ceea ce se întâmplă şi după 5 ani… nu s-a rezolvat nimic, nimic absolut.Vă daţi seama câtă nenorocire, câtă durere, şi unii vorbesc şi comnteaza. Nimeni nu spune că nu e grea viaţa, nimeni nu spune că nu o ducem greu, că s-a dus în derivă absolut tot în România….. https://www.bzi.ro/campioana-ieseana-maricica-puica-in-lacrimi-la-un-post-de-televiziune-ma-uit-cum-ardeau-copiii-aia-ei-se-bat-intre-ei-cine-sa-ocupe-posturile-4059354?utm_source=website&utm_medium=breaking
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ