1.7 C
Vaslui
28-ian.-2023

Campioanele Vasluiului! Două sportive din zona Hușului, în top pentru performanțele din 2022

- Advertisement -

BRAVO, FETELOR!… La final de an, Vasluiul face bilanțul reușitelor, iar pe lista cu oameni grozavi, care au reprezentat frumos județul în 2022, se află negreșit două sportive de referință. Este vorba despre Ana Maria Matran din comuna Crețești și Bianca Ifteni, originară din comuna Pădureni. Rezultatele din acest an ale acestor sportive de excepție au făcut cinste atât județului Vaslui, cât și Clubului Sportiv Municipal Călărași, de care ambele aparțin.

În urma evaluării performanțelor și a potențialului sportivilor de către Comisia de stabilire a celor mai buni sportivi din anul 2022, Ana Maria Matran s-a situat pe un onorant loc II, cu 167 de puncte acumulate. Pentru palmaresul său și al Clubului, Ana Maria Matran a adus Aur de la Campionatul Mondial U19, Varese (Italia, 31 iulie 2022), Aur la Campionatul European U19, Varese (Italia, 22 mai 2022) și Aur la Campionatul Mondial și Campionatul European de la Plovdiv, respectiv Munchen (2021).

Bianca Ifteni, și ea în topul sportivilor cu care se mândrește CSM Călărași

Bianca Ifteni, adolescenta originară din comuna Pădureni, este, de asemenea, în topul celor mai buni sportivi ai CSM Călărași. Rezultatele merituoase ale acesteia i-au adus locul IV în clasamentul celor mai valoroși sportivi, medaliați în competeții de anvergură de nivel internațional. Bianca Ifteni a fost multiplă campionă națională de junior II și Juniori I, dar și vicecampioană națională de seniori în 2022. A ocupat locul al IV-lea la Campionatul European U19, de la Varese, Italia. A obținut locul I la Campionatul Balcanic de la Visegrad U19, 2X, și tot locul I, al 4X. Conducerea Clubului Sportiv Municipal Călărași a adresat cuvinte calde, de mulțumire și încurajare pentru nou al tuturor membrilor care au muncit pentru fiecare succes. Vasluienii se pot bucura de faptul că în topul sportului din România s-au aflai și continuă să se afle reprezentanții acestui județ. Anul acesta, Ana Maria Matran și Bianca Ifteni au adus din nou bucurie în locurile natale cu toate izbânzile lor remarcabile.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. Pai ce sport sa faca in judetul Vaslui????
    Aici, CJ ul da 100.000 lei pe an la tot sportul judetului🤣🤣🤣, in timp ce in Moldova dau sute de mii la sali de box sau lupte!!!!!!
    Vai de capul nostru!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.