23.7 C
Vaslui
27-iun.-2022

Campionatul de Vorbit în Public Bârlad: invitați, Andreea Răducan și Ștefan Alexiu!

CONCURS…  La Teatrul “V.I.Popa” din Bârlad, pe 18 aprilie a.c, are loc la ora  18.00, Campionatul de Vorbit în Public, cea de a doua ediție. Acesta se adresează elevilor de liceu din Bârlad și, în afară de faptul că este pentru a doua oară când se organizează așa ceva în orașul rulmenților, vă informăm că toate fondurile ce se vor strânge în urma acestui campionat, vor fi direcționate pentru repararea Secției de Boli Infecțioase a spitalului bârlădean. Ca noutate, față de anul trecut, când a debutat acest campionat, organizat de RestartEdu  și condus de medicul Ovidiu Ciubotaru, la această ediție participă doi invitați de onoare. Este vorba despre bârlădeanca Andreea Răducan, campioana noastră de talie mondială la gimnastică, autoare și jurnalistă, care recent a fost invitată să facă parte din nou înființata Comisie de Protecție din cadrul Federației Internaționale de Gimnastică,  precum și de Ștefan Alexiu, un foarte cunoscut și iubit actor și regizor băcăuan, bârlădean prin naștere, fiul îndrăgitei actrițe a teatrului bârlădean, Lily Popa Alexiu.

Vorbitul în public nu este un talent înnăscut, ci unul dobândit. Oricine poate deprinde această abilitate, nu este rezervată unui anumit grup de persoane.  Ediția a doua a Campionatului de Vorbit în Public este organizat de Asociația RestartEdu din Bârlad.  Înscrierile se pot face la Asociația RestartEdu, iar preselecția va avea loc pe 27 februarie, în incinta Centrului Educațional Yes.  Cei selectați vor avea parte de cursuri de vorbit în public pregătitoare pentru momentul gloriei lor, alături de Răzvan Ananie, antrenor la nivel național. La final vor fi selectați  doar 9 concurenți, fiecare cu galeria lui de susținători, iar concursul se va desfășura în două etape. Publicul va desemna un singur campion și va alege  o galerie pentru a fi premiată.  În plus, toate fondurile obținute în urma acestui eveniment vor fi folosite pentru renovarea Secției de Boli Infecțioase a Spitalului Municipal de Urgență „Elena Beldiman” din Bârlad.

“În public speaking, cei mai mulți se tem de existența blocajelor, atunci când se află în fața unei săli pline de oameni cu atenția țintită spre ei. Acesta este unul dintre motivele pentru care teama de vorbit în public se află în top 3 la nivel mondial. Dacă te-ai săturat să trăiești în umbra acestei frici, RestartEdu îți oferă cea mai tare șansă pentru a ți-o depăși: Campionatul de Vorbit în Public, Ediția a 2-a!!! Dacă ești licean și dornic să vezi o sală plină aplaudându-ți ideile și modul unic de a le transmite, iată ce-ți pregătim noi: Un sistem format din 9 concurenți, 9 galerii, 2 etape și un singur câștigător; Cursuri de vorbit în public pregătitoare pentru momentul gloriei tale, alături de Răzvan Ananie, antrenor la nivel național; Atmosferă și jocuri faine; Absolut nimic de pierdut, pentru că totul este GRATUIT; Împachetează-ți entuziasmul, energia aia faină și poveștile; și fă-ne o vizită!; Locuri LIMITATE, so get to action! Pregătește-te să inspiri și să fii inspirat!”, sună invitația la înscriere la acest campionat inedit.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here