spot_imgspot_img
6.5 C
Vaslui
26-feb.-2024

Canabis vândut în România ca la Amsterdam. Magazinele descoperite în Ploiești și București

- Advertisement -

Traficul de droguri a ajuns la un alt nivel în București și Ploiești, orașe în care canabisul se vinde pe față, în magazine, ca în Amsterdam, deși în România comercializarea acestui produs, chiar și mascat în biscuiți sau acadele, este ilegală.

Procurorii DIICOT din Ploiești au anchetat un cuplu de traficanți și consumatori de droguri care a deschis în plină pandemie de COVID-19, în vara anului 2020, magazine fizice în Ploiești și în sectoarele 2 și 3 ale Capitalei, unde aveau la vânzare produse care conțineau THC, (D9-Tetrahydrocannabino, substanță psihotropă biosintetizată de planta Canabis).

Trimiși în judecată pentru trafic de droguri

Gabriel Alexandru Popescu și Cristina Diana Bellu, cei doi administratori ai magazinelor, au fost trimiși în judecată de către procurorii DIICOT pentru trafic de droguri, dosarul afându-se pe rolul Tribunalului Prahova. Potrivit actului de acuzare, în magazinele deschise de cei doi sub franciza „Legalizeit”, erau comercializate, printre alte produse legale, biscuiți, ceaiuri, acadele, uleiuri care conțineau canabis în diverse concentrații. Astfel de produse se vindeau inclusiv pe magazinul online…https://adevarul.ro/stiri-interne/evenimente/canabis-vandut-in-romania-ca-la-amsterdam-2203381.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.