Când au loc primele extrageri loto, după redeschiderea agențiilor Loteriei Române

Jucătorii la Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc își pot încerca din nou șansele, după aproape trei luni de pauză. Agențiile Loteriei Române se redeschid și se vor organiza noi extrageri loto, odată cu intrarea în vigoare a noilor măsuri de relaxare anunțate joi seara de premierul Ludovic Orban.

„Se permite reluarea activităților pentru jocurile de noroc, respectiv Loteria, casele de pariuri care prezintă un risc epidemiologic relativ scăzut”, a anunțat premierul Ludovic Orban joi seara, la începutul ședinței de guvern. Noile măsuri de relaxare intră în vigoare de luni.

Ca urmare, Loteria Română a anunțat, vineri, că agențiile sale se redeschid gradual de luni, 15.06.2020, începând cu ora 14:00, iar primele trageri loto vor avea loc duminică, 21.06.2020.

Activitatea Loteriei Române a fost suspendată din data de 18 martie, iar ultima extragere a avut loc în 19 martie 2020.

Odată cu redeschiderea agențiilor loto se reia și plata câștigurilor, precizează Loteria Română. Plata câștigurilor a fost suspendată în 25.03.2020, iar termenele pentru ridicarea câștigurilor prevăzute de regulamentele de joc nu au mai curs începând cu aceeași dată.

Starea de alertă care a intrat în vigoare de la 15 mai prevedea că activitățile de jocuri de noroc organizate în spații închise sunt interzise, prin urmare, agențiile loto au rămas în continuare închise, iar Loteria Română promitea că jocurile loto vor fi disponibile și în variantă online.

Reguli pentru jucătorii care intră în agențiile loto

Acum, jucătorii își vor putea încerca din nou norocul la jocurile preferate, în condiții de siguranță și protecție. Loteria Română s-a pregătit pentru redeschiderea agențiilor cu o serie de măsuri de prevenție necesare pentru protejarea sănătății jucătorilor și a angajaților și va respecta toate normele care vor fi stabilite de autorități.

În agențiile loto vor exista panouri de plexiglas transparent (cu rolul de a separa operatorul de contactul direct cu jucătorii), benzi avertizoare de menținere a distanței de siguranță, dezinfectat pentru mâini pus la dispoziția jucătorilor și dezinfectant pentru suprafețele de joc. Angajații vor purta măști de protecție facială și vor avea, de asemenea, la dispoziție mănuși de unică folosință și vizete transparente de protecție. …https://www.digi24.ro/stiri/economie/companii/cand-au-loc-primele-extrageri-loto-dupa-redeschiderea-agentiilor-1322196
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ