spot_img
17.4 C
Vaslui
17-iun.-2024
spot_img

Când începe sezonul 2023-2024 din Liga 5

- Advertisement -
DEBUT… Noul sezon fotbalistic din Liga 5 va debuta duminică, 3 septembrie, cu meciurile din primul tur al Cupei României, faza județeană – culoarul Ligii 5.

LA START… Noul sezon de Liga 5 Vaslui va începe în weekend-ul 16-17 septembrie și se va încheia în luna iunie a anului viitor, odată cu disputarea meciurilor de baraj pentru menținerea/promovarea în Liga 4. Sezonul pentru echipele de Liga 5 va debuta duminică, 3 septembrie, cu primul tur al Cupei României – faza județeană, culoarul Ligii 5.

Asociația Județeană de Fotbal (AJF) Vaslui anunță că sezonul 2023-2024 al Ligii 5 va începe în perioada 16-17 septembrie, iar până atunci se vor disputa două etape de Cupa României – faza județeană, culoarul Ligii 5. Astăzi, de la ora 19:00, la Muntenii de Sus, va avea loc meciul de baraj dintre ACS Phoenix Team și ACS Moara Domnească, pentru calificarea în turul 1 al competiției KO. Câștigătoarea duelului va întâlni duminică, în primul tur, pe Avântul Băcani. În prima fază a Cupei României se vor disputa opt 8 meciuri, printre echipele participante numărându-se CSM Hușana Huși, formație care are în componență mulți jucători cu experiență în Liga 4, Sporting Juniorul Vaslui, echipă care a disputat două meciuri de baraj pentru promovarea în primul eșalon fotbalistic al județului, ASC Ivacec Vaslui, Racova Pușcași, ASC Phoenix Team sau FC Unirea Dodești, echipe nou-înființate. Câștigătoarea de pe culoarul Ligii 5 va ajunge în semifinalele fazei județene, alături de trei echipe venite de pe culoarul Ligii 4.

Cupa României – culoarul Ligii 5, turul 1:

  • CSM Hușana Huși – FC Ghergheleu
  • Voința Perieni – Sporting Juniorul Vaslui
  • Racova Pușcași – Viitorul Zorleni
  • ASC Phoenix Team / ACS Moara Domneasca – Avântul Băcani
  • FC Unirea Dodești – Gloria Mânjești
  • Olimpia Stănilești – Vulturul Bălteni
  • Star Tătărăni – Avântul Solești
  • ASC Ivacec Vaslui – Știința Delești
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.