spot_img
spot_imgspot_img
16.1 C
Vaslui
25-mai-2024

CÂND INFRACTORII DEVIN MODELE BUNE DE URMAT! GENIAL: Elevii olimpici au primit, la Vaslui, un album cu inculpatul Dumitru Buzatu (FOTO)

- Advertisement -

EROU NAȚIONAL…Toți elevii prezenți la Olimpiada Națională de Matematică găzduită de județul Vaslui au primit ca amintire un album în care tronează Dumitru Buzatu cu un discurs impresionant și inteligent. Se pare că oficialitățile județene s-au simțit datoare să fie gazde bune și să ofere niște amintiri prețioase. Și ce poate fi mai prețios decât un discurs al infractorului, deocamdată inculpat, Dumitru Buzatu? Suntem siguri că olimpicii prezenți la Vaslui se vor simți onorați și încurajați de exemplele oferite de județul Vaslui. Până la urmă e o adevărată performanță să aduci cei mai buni copii matematicieni din țară și să le dai ca exemplu un șpăgar notoriu la nivel național!

Județul Vaslui a găzduit încă o olimpiadă națională, cea de matematică pentru clasele a V-a și a VI-a. Ceea ce este foarte bine iar cei care au făcut posibilă această organizare merită felicitați. Mai puține felicitări merită cei care au avut ideea stupidă să ofere tuturor participanților un album cu obiective turistice din județul Vaslui, în care apare în prim plan Dumitru Buzatu, cu un discurs patriotic despre frumusețea județului. Cităm din gândirea șpăgarului șef al județului Vaslui: “Operele personalităților și resursele turistice ale județului nostru nu sunt foarte bine cunoscute și puse în valoare. De aceea ne propunem să scoatem în evidență diversitatea oportunităților existente în județul nostru, în ideea de a îmbunătăți viața oamenilor de aici, care sunt destul de săraci…”, spune Buzatu în ghidul oferit elevilor olimpici. Am mai putea completa că Dumitru Buzatu nu este “destul de sărac”, ci doar pe drojdie…

Subprefectul Joker spală județul de rușine

În același spirit de “mândru că sunt infractor”, subprefectul Mircea Gologan a avut și el o intervenție fulminantă la festivitatea de deschidere a olimpiadei. După modelul discursului lui Buzatu, acesta a ținut să atragă atenția că doar presa e vinovată de ceea ce se întâmplă rău în județul Vaslui. Politicienii și administrația n-au nicio vină! Mai târziu, la festivitatea de premiere, acesta s-a arătat mai rezervat și a fost în nota lui Trifan și Pavăl: discursuri searbăde în limba de lemn tradițională. Unul dintre ei se exprima chiar la modul foarte implicat și dramatic la “cât de greu și ce eforturi presupune organizarea unui astfel de eveniment”.

Invitații în picioare, gazdele lăfăite, în primele rânduri

COCALARI… Chiar dacă Buzatu (sau cel care i-a scris discursul) spunea că vasluienii sunt ospitalieri, realitatea din sală a dovedit cu totul altceva. În timp ce oficialitățile și funcționărimea se lăfăiau în primele rânduri, invitații sprijineau pereții în picioare. În prim plan au fost mai mulți candidați care au ținut să fie văzuți cât de atașați sunt de educație, performanță și elevi olimpici. S-au remarcat Ciprian Trifan și Lucian Braniște, de parcă ar fi fost urmașii lui Nicușor Dan de la București, fost olimpic național și mondial la matematică. Dar suntem în campanie electorală și e de înțeles entuziasmul politicienilor față de orice eveniment public, potențial atrăgător de voturi.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

13 COMENTARII

 1. Prostie! Idiotenie! Ignoranta crasa! Servilism! Halucinant ce le mai fata mintea politrucilor, lacheilor lui Buzatu! Halal carte de vizita pentru Vaslui, un exemplu demn de urmat pentru olimpici!!!
  Nu eram destul de cunoscuti in tara( si nu numai) pentru saracie, coruptie, violenta, acum, gratie lui Trifan, bisnitarul de ieri, pupincuristul si analfabetul functional de azi, cat si sl betivanului de Huiban suntem aratati cu degetul si pentru idiotenie! Scandalos!
  Rusineeeee , hahalerelor!

 2. Cand Gelu o suge chiar si Timofticiuc se infioara! Bravos ineptule! Tu ai fost primul care ai rupt pagina cu dictatorul si ai reciclat cartea! Un prost cu diploma confunda marca cu scrisoarea si capul cu pajura! Ce sa faci cu prostii?

 3. Asta a devenit o normalitate, din păcate, în România. Nu se simt deloc stânjeniți de dosare penale, ca îs anchetați, ca îs analfabeti, ca nu au făcut nimic pentru comunitățile pe care le reprezintă, ca nu au făcut nimic în general.

 4. Propun ca la urmatoarea olompiada nationala gazduita de jud. Vaslui sa oferiti elevilor cate un volum OMAGIU a lui Nicolae Ceausescu. Ceausescu a distrus o tara, Buzatu a distrus un judet. Deci, nu-i nici o problema, asa cum au spus la Digi24 Ciprian Trifan si Andrei Cuiban (asa era scris pe ecran). Niste casete porno nu le-ati dat? Doar si politicienii sunt niste curve. Asta se intampla cand judetul si inspectoratul au la conducere incompetenti pusi politic.

 5. Măscărici, libidinoși care fac de râs un județ întreg! Comuniști, care își pun chipul lor putred pe pereții bisericilor și pe orice bucată de hârtie.
  Rușineeeeee!

 6. Sa-i spun cineva și Jokerului ca niciodată în istoria televiziunilor centrale nu s-a vorbit mai mult despre Vaslui decât atunci când a fost prins tătucul lui cu șpaga în portbagaj! S-a creionat imaginea unui judet sarac, unde administrația e putred de corupta. Și asta nu din cauza ziaristilor locali, ci din cauza lăcomiei baronului PSD.

 7. Mai dureaaza 15-20 de ani pina cind actualii politicieni PSD care au facut si fac dializa cu ideile buzatu + acolitii lui nea Mitica, .. sa devina ipotenti la produsul inoculat. Oricarei activitate i se da iz politic. De ce optarii / decarii (cu max 8-10 clase) Brateanu Sergiu, Prisan, liderii rromilor, nu i si dau si ei cu parerea… mai pohaliii…. la carte dar iuti la afaceri../antriprinoriat / ciordeala

  • e așa simplu cum spuneti dvs! Este un partid care face rău si în dezinteresul populatiei (cutare partid x) și vezi Doamne votăm cu alții și sigur se rezolvă totul. Povești, vise!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.