20 C
Vaslui
30-sept.-2022

Candidatii USL se calcã în picioare la inaugurãri!

- Advertisement -

IMAGINE Practica politicienilor români, în special a celor de la PSD, este aceea ca în campania electoralã sã foloseascã orice este de inaugurat, sfintit, tãiat panglici, pe banii oricui numai ai lor nu, pentru a se arãta în public si a-si face imagine. Dupã ce s-a amânat o resfintire a Bisericii „Sf. Spiridon” pentru ca Adrian Solomon sã îsi arate „chipul” pe la enoriasi, vineri a fost inaugurat minihotelul Clubului Sportiv Scolar Bârlad, în prezenta evident a politicienilor USL (PSD) care îsi continuã astfel campania nesimtitã, agresivã si cu banii altora!

Minihotelul de la CSS Bârlad, o investitie de peste 40 de miliarde de lei vechi, finantatã de la Ministerul Educatiei si Cercetãrii, a fost finalizat si inaugurat pe 16 noiembrie, desi el trebuia terminat de aproape doi ani de zile. Lucrarea a fost în pericol sã nu fie finalizatã, dar campania de presã dusã de cotidianul „Vremea Nouã” în august si septembrie, a avut ecou: firma care trebuia sã livreze instalatiile de la bucãtãrie s-a „simtit” si a adus imediat tot ce era nevoie ca investitia sã fie finalizatã. Directorul CSS Bârlad, Ciprian Popa, a recunoscut cã articolele de presã au avut un mare impact asupra rezolvãrii acestei probleme. Cu toate greutãtile întâmpinate, lucrãrile si instalatiile au fost terminate, iar investitia „Spatii pentru cazare” a CSS Bârlad a intrat de vineri în circuit, fiind sfintitã cu tam-tam politic, fãrã de care nu se poate în campania electoralã.

Nesimtire dusã la extrem!

La inaugurare au fost prezenti ca invitati Alin Petrache, presedintele Federatiei Române de Rugby si vicepresedintele Agentiei Nationale pentru Sport, Paul Ciobãnel – reprezentantul Comitetului Olimpic Sportiv din România si reprezentantul Centrului Olimpic de Rugby din Bârlad, profesori si elevi din cadrul scolilor bârlãdene, care au elevi ce fac performantã la CSS Bârlad, precum si candidatii USL la Senat si Camera Deputatilor. Dacã Gabriela Cretu, candidatul pentru senat pe colegiul Bârlad – Zorleni a avut bunul simt sã nu ia cuvântul ci doar sã asiste la ceremonia de sfintire si sã viziteze minihotelul, nu acelasi lucru l-a fãcut Adrian Solomon, candidat pentru Camera Deputatilor Bârlad, care a „cuvântat” în stilul caracteristic, nesfiindu-se sã îsi facã putinã imagine pe banii celor care au plãtit pentru investitie. Dupã ce a mutat resfintirea Bisericii „Sf. Spiridon” de pe 4 noiembrie pe 11 noiembrie, ca sã îsi facã imagine, Solomon a „programat” si aceastã actiune de sfintire a minihotelului tot în campanie, pentru cã „prietenul” la nevoie se cunoaste – inspectorul general al ISJ Vaslui, Gabriela Plãcintã, este si ea presedinta Organizatiei de Femei a PSD Bârlad, asa cã i-a fãcut pe plac sefului sãu de partid, Adrian Solomon, programând actiunea pentru 16 noiembrie, fix în campania electoralã! Dar, în luna septembrie, Gabriela Plãcintã spunea cu totul altceva! „Am întâmpinat mari dificultãti în finalizarea lucrãrilor la obiectivul de investitii „Spatii de Cazare pentru CSS Bârlad”, dificultãtile fiind de ordin administrativ. Directorul nou numit, Ciprian Popa, s-a strãduit sã le rezolve astfel încât maxim la jumãtatea lunii septembrie obiectivul de investitie sã fie predat beneficiarului”, spunea, pe 2 septembrie Gabriela Plãcintã, inspectorul general al ISJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.