spot_img
spot_imgspot_img
15.3 C
Vaslui
18-mai-2024

Candidatul la primărie care a lovit un bătrân, în vizorul polițiștilor

- Advertisement -
CERCETAT… Pentru derapajul de care a dat dovadă zilele trecute, Vasile Chirvase va da socoteală în fața polițiștilor (foto: Vasile Chirvase, candidatul PSD la funcția de primar al comunei Oltenești)

CERCETĂRI… În urma articolului apărut în cotidianul Vremea Nouă în care era expus tupeul de care a dat dovadă Vasile Chirvase, candidatul PSD la funcția de primar al comunei Oltenești, conducerea IPJ Vaslui a dispus verificări. La finalul acestora, în funcție de constatările polițiștilor, Chirvase va fi tras la răspundere și va fi pasibil de amendă sau, dacă este cazul, se va alege cu dosar penal. Zilele trecute, Chirvase a lovit un bătrân de 76 de ani pe motiv că acesta nu-i susține candidatura și că ține cu liberalul Constantin Galeru. Mai mult, după ce și-a lovit victima, Chirvase s-a lăudat cu fapta sa oamenilor din Pâhna.

Alegerile locale încing mințile unor candidați care vor, cu orice preț, să se cocoațe în fotoliul de primar. Așa s-a ajuns ca, la Oltenești, candidatul PSD Vasile Chirvase să lovească un bătrân de 76 de ani pe motiv că nu-i susține candidatura lui și și-a arătat simpatia față de liberalul Constantin Galeru. După ce, în paginile cotidianului Vremea nouă, a fost publicată întreaga poveste, conducerea IPJ Vaslui a dispus verificări care să clarifice întreaga situație de fapt. Dacă va fi găsit vinovat, Chirvase riscă o amendă sau chiar dosar penal pentru loviri și alte violențe. Mai exact, zilele trecute, Chirvase l-a urmărit pe bătrânul de 76 de ani până la o fermă din apropiere de localitatea Secuia, comuna Muntenii de Jos, și acolo a sărit la bătaie. După conflict, victima a povestit că, în perioada campaniei electorale, a ales să nu mai calce în comuna natală. “Nu am crezut că voi trăi asemenea momente dar, chiar dacă am trecut prin momente mai mult decât neplăcute, îmi doresc să trec sub tăcere incidentul și să nu îi fac reclamație la poliție. Sunt om bătrân și nu vreau să îmi pun copiii în situații neplăcute. Dar așa s-a întâmplat. A venit după mine la o fermă de pe lângă Secuia și a sărit la bătaie pe motiv că mi-am arătat simpatia față de actualul primar. Mi-am arătat-o și am să mi-o arăt în continuare, chiar dacă am ales să nu mai vin în comună până după campanie. Mi-am arătat susținerea față de primarul Galeru pentru că a făcut ceva pentru comună și sunt sigur că va face, în continuare, dacă va rămâne primar. Odată cu el, la Oltenești au apărut și investițiile în drumuri asfaltate și ce s-a mai facut prin comună», spune victima lui Vasile Chirvase. Este al doilea derapaj al candidatului PSD la primăria comunei Oltenești după ce, înainte de Sărbătorile Pascale, acesta a împărțit 400 de pungi care conțineau o sticlă de ulei, o pungă cu zahăr și una cu orez.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. Un singur lucru uită:șeful de partid nu mai este același, chiar dacă el asta crede, omu nu mai este polițist, datul în gât nu mai este același, nu mai are același gust… Știe el cum e…

  2. Ori mintiti, ori seful IPJ a intrat in campanie?! Nu exista autosesizare in cazurile de lovire, viol, furt, talharie… actiunea de cercetare se pune in miscare la plangerea prealabila. Daca e plangere atunci nu seful IPJ a dispus verificarle , ci cetateanul a reclamat si de aici vorbim de alta speta. Timofticiuc! Nu mai minti poporul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.