Candidaturã-soc la “localele” din Vaslui: Viorel vrea sã fie primar la Blãgesti! | VIDEO

AOLEU!.. Vin în curând alegerile locale, iar candidatura-soc de la Vaslui a fost deja anuntatã, în direct, în fata tãrii! Viorel Stegaru, sotul “Vulpitei”, a dezvãluit cã va candida pentru functia de primar la Blãgesti, iar reprezentatii unui partid din judet l-ar fi contactat, ca sã-l asigure de sustinere, s-a lãudat vasluianul, la “Acces Direct” . Sigur cã unii ar putea sã creadã cã individul fabuleazã, însã dacã ne gândim cã el si consoarta sa au ajuns, în doar câteva luni, din doi asistati social, ditamai “vedete” la Antena 1, iar din sãracia Blãgestiului, au pãtruns pânã si în Parlamentul României, chipurile, pentru o “discutie” cu însusi presedintele comisiei pentru agriculturã, atunci de ce s-ar mira careva cã Stegaru s-ar bãga si la o biatã candidaturã în comuna natalã!? Are si proiect electoral: vrea sã facã parcuri si sã punã asfalt. Si ca un politician în devenire, sotul Vulpitei si-a atacat principalul contracandidat: “Nu este nimic fãcut în Blãgesti. De asta eu vreau sã candidez acolo unde primarii nu fac nimic”, a spus aspirantul. .

I-a fãcut actualul primar de la Blãgesti, Alec Chirilã, pe sotii Stegaru “ieftini la minte”, dar uite cã tocmai ei au de gând sã-i ia cu asalt Primãria. Viorel, fostul asistat social, vrea, practic, sã muste mâna care l-a hrãnit cu ajutor social atâtia ani, si sã-i “sufle” functia lui Chirilã. Despre votanti, Stegaru nu îsi face griji. “Eu cred cã 100% mã voteazã. Mã sustine cineva din Vaslui. Un partid politic mã sustine. Nu pot sã dau acum detalii”, a spus, misterios, Viorel. Moderatoarea emisiunii “Acces Direct” a insistat chiar ca Viorel sã nu spunã numele partidului care îl curteazã, ca nu cumva sã o bage în încurcãturi… politice. “Foarte bine, Viorele! Dacã tu te faci primar la Blãgesti, pe mine vreau sã mã pui sefã la Serviciul de Asistentã Socialã. Ba chiar fac si emisiuni din Primãrie. De acolo, de acasã de la Veronica, unde pãstea ea capra”, a spus Mirela Vaida, spre încântarea Vulpitei. Sigur cã unora li se poate pãrea o glumã fãrã niciun corespondent în realitate, dar, dacã este sã privim spre parcursul din ultimele luni, al celor doi vasluieni, nu mare ar fi mirarea sã ne pomenim cu Viorel Stegaru, candidat, mãcar pe vreo listã de consilieri. “Si noi putem”, le-a sugerat moderatoarea o idee de slogan electoral, iar simbolul de pe afise sã fie musai… o vulpitã!

Viorel cu politica, Vulpita cu muzica. Cântãretii surclasati pe YouTube, scandal cu “Stegarii”

Câtã vreme Viorel îsi construieste planul politic, Veronica Stegaru are necazuri cu starurile autentice ale muzicii românesti, nervoase pe succesul acesteia. Connect-R s-a supãrat recent cã piesa lui este abia pe locul 13 pe youtube, iar Vulpita si Viorel au douã piese în top, mai bine clasate decât a lui. “Mã simt binecuvântat! Am tot ce mi-a lipsit vreodatã! N-as arãta cu degetul, n-as judeca vreodatã nimic! Dar asa ceva nu se poate! Nu e posibil ca poporul ãsta sã nu mai detinã valori! Cum sã confunzi popularitatea cu celebritatea! Dar si popularitatea pretinde anumite calitãti! Care sunt calitãtile celor doi ?? De ce copiii vor sã facã poze cu ei ?? Cum a ajuns televiziunea sã promoveze, sã creascã asa ceva?? Vã jur cã nu aveam niciun fel de problemã, dar copiii nostri vor creste în tara pe care le-o lãsãm!”, a scris Connect-R, pe o retea de socializare. Mesajul sãu a strâns sute de reactii de sustinere.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ