spot_imgspot_img
5.4 C
Vaslui
27-feb.-2024

CANOTAJ | Vasluiencele Buhuș și Ailincăi, vâslesc spre medalii

- Advertisement -
PARTICIPARE… Județul Vaslui va avea două reprezentante la Campionatul Mondial de canotaj din Cehia. Este vorba despre Iuliana Buhuș, din Alexandru Vlahuță, și Adriana Ailincăi, din Văleni.

MONDIALE… Vasluiencele Iuliana Buhuș (din comuna Alexandru Vlahuță) și Adriana Ailincăi (comuna Văleni) vor reprezenta România la Campionatele Mondiale de canotaj de la Racice, Cehia, iar obiectivul este clasarea pe podium. Iuliana, aur și bronz la Europene, va concura atât în proba de patru rame feminin cât și la 8 plus 1, în timp ce Adriana face parte doar din echipajul feminin de 8 plus 1.

Iuliana Buhuș și Adriana Ailincăi, cele mai titrate canotoare ale județului nostru, vor vâsli pentru medalii la Campionatele Mondiale de canotaj, care se vor desfășura în perioada 18-25 septembrie în Cehia, localitatea Racice. Iuliana Buhuș a cucerit două medalii la Europene, aur cu echipajul feminin de 8 plus 1 și bronz în proba de patru rame feminin. Ea va concura în aceleași probe și la Mondiale. De partea cealaltă, Adriana Ailincăi nu a concurat la Europene, fiind rezervă, dar a prins un loc în echipajul de 8 plus 1 al României pentru Campionatul Mondial. Simona Bodnar și Ancuța Radiș, campioane olimpice, nu vor mai trage în barca de 8, vor rămâne doar la barca de dublu, iar în locul lor au fost aduse alte două canotoare, printre ele și Adriana Ailincăi. Barca de patru rame feminin este formată din Iuliana Buhuș, Amalia Bereș, Mădălina Bereș și Magdalena Rusu, iar echipajul feminin de 8 plus 1 este alcătuit din Magdalena Rusu, Iuliana Buhuș, Adriana Ailincăi, Maria Tivodariu, Mădălina Bereș, Amalia Bereș, Ioana Vrânceanu, Denisa Tîlvescu și Ștefania Petreanu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.