spot_img
23.4 C
Vaslui
25-iun.-2024
spot_img

CANOTAJ | Canotoarele din Vaslui, argint și bronz la Cupa Mondială din Elveția

- Advertisement -
PE PODIUM… Canotoarele vasluience au impresionat la Cupa Mondială III din Elveția. Iuliana Buhuș a cucerit medalia de argint, iar Adriana Ailincăi s-a întors cu bronz.

BRAVO, FETELOR!… Canotoarele Iuliana Buhuș și Adriana Ailincăi au urcat pe podium la Cupa Mondială III de la Lucerna. Iuliana Buhuș a câștigat medalia de argint în proba de patru rame feminin, iar Adriana Ailincăi a luat bronzul cu echipajul feminin al României în proba de 8+1.

România s-a clasat pe locul 5 în clasamentul pe națiuni la Cupa Mondială III de la Lucerna (Elveția). Șase medalii au fost câștigate de sportivii români, dintre care una de aur, două de argint și trei de bronz. Canotoarele din județul Vaslui, Iuliana Buhuș și Adriana Ailincăi, participante la Jocurile Olimpice de anul trecut, au urcat pe podium. Iuliana Buhuș, din comuna Alexandru Vlahuță, a obținut medalia de argint în proba de patru rame feminin, alături de Magdalena Rusu, Mădălina Bereș și Amalia Bereș. Podiumul a fost completat de Marea Britanie și Noua Zeelandă. Adriana Ailincăi, din comuna Văleni, a cucerit medalia de bronz în proba de 8 plus 1 feminin. Echipajul României a fost format din Gianina Beleagă, Ioana-Mădălina Moroșan, Adriana Ailincăi, Elena Logofătu, Cristina Popescu, Roxana Anghel, Ioana Vrînceanu, Denisa Tîlvescu și Ștefania Petreanu. “Tricolorele” au terminat cursa cu un timp de 06 minute și 8 secunde, foarte aproape de echipajul Canadei. Pentru canotoarele din județul nostru urmează Campionatele Europene și Campionatele Mondiale de canotaj.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.