spot_img
spot_imgspot_img
15.2 C
Vaslui
18-mai-2024

Cântăreața Sandra se simte strâns legată de București, orașul natal al fostului ei soț, Mihai Crețu

- Advertisement -
Regina muzicii disco, Sandra, a fost mult timp „vocea” petrecerilor românești, biletele de la concertele ei din România fiind epuizate încă din primele zile. Puțini își mai aduc aminte că artista se simte strâns legată de țara noastră prin prisma poveștii de dragoste pe care a trăit-o cu producătorul muzical, Mihai Crețu.

Sandra va revenit la București, pe 18 septembrie, într-un concert de amploare pe Arena Națională, însă de această dată nu se va mai plimba pe străzile Capitalei la brațul lui Mihai Crețu, cel care i-a ghidat cariera și i-a oferit cele mai mari hit-uri de până acum, căci cei doi nu mai formează un cuplu din 2007.

Deși povestea lor de iubire s-a încheiat, Sandra asociază în continuare Bucureștiul cu tatăl copiilor ei. „Cândva, Michael Crețu m-a plimbat incongnito prin București, pe străzile copilăriei sale. Am mers și cu tramvaiul” își aduce aminte Sandra. Se întâmpla în urmă cu 20 de ani, când faimosul compozitor a profitat de ocazie și și-a dorit să revadă locurile unde s-a născut, a copilărit și unde a urmat primele lecții muzicale. „Am bătut la pas străzile din București cu Michael. Am revăzut Bucureștiul și nu se compară cu cel de altădată. Atunci, am avut impresia că m-am întors în timp, un loc plin de clădiri vechi și oameni amabili. Am vizitat casa muzicii clasice (n.r. Ateneul), un liceu de muzică, am mers prima dată cu tramvaiul”, își aduce aminte solista emblemă a muzicii disco, ale cărei melodii au devenit cunoscute în întreaga lume. …https://evz.ro/cantareata-sandra-se-simte-strans-legata-de-bucuresti-orasul-natal-al-fostului-ei-sot-mihai-cretu.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.