spot_imgspot_img
16.7 C
Vaslui
26-sept.-2023

Căprioară descoperită în curtea unui bărbat din Panciu. Polițiștii i-au întocmit bărbatului dosar penal pentru braconaj

- Advertisement -

La data de 08 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Panciu s-au deplasat la locuința unui bărbat, în vârstă de 49 de ani, pentru a-i aduce la cunoștință ordinul de protecție emis pe numele său.
Cu ocazia activităților desfășurate, polițiștii au constatat faptul că la locuința acestuia, în curte, se află un animal din specia căprior.
Conform procedurii legale, au fost anunțați polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor, care s-au deplasat la fața locului și au preluat căpriorul , în vederea introducerii acestuia într-un centru de reabilitare a faunei sălbatice.
Polițiștii din cadrul S.P.R. Panciu continuă cercetările în cadrul dosarului penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj.

Informăm pe această cale cetățenii cu privire la faptul că, în conformitate cu prevederile Legii nr. 407 din 9 noiembrie 2006 a vânătorii şi a protecţiei fondului cinegetic, capturarea acestor exemplare este incriminată ca și infracțiune.
În situația în care găsiți un astfel de exemplar și este rănit, trebuie să sesizați autoritățile competente! ….https://monitoruldevrancea.ro/2021/09/09/foto-caprioara-descoperita-in-curtea-unui-barbat-din-panciu-politistii-i-au-intocmit-dosar-penal-pentru-braconaj/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.