Carambol cu patru mașini la Bârlad: una în mișcare și trei parcate!

NEATENT… Un accident stupid a avut loc duminică după amiază, la Bârlad, pe strada Alexandru Vlahuță, în dreptul unui Service Auto. O mașină (cea de culoare albă), condusă de un șofer neatent, a intrat în spatele unei mașini parcate, iar de aici s-a iscat un carambol de patru mașini. Mai precis, mașina lovită din spate, a lovit o alta parcată în fața ei, care a ricoșat și ea în altă mașină parcată pe același sens de circulație. Accidentul nu a produs decât pagube materiale și se va “lăsa”, cel mai probabil, cu o înțelegere amiabilă între cei patru proprietari ai mașinilor implicate.

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu o autospecială de stingere și un echipaj specializat pentru asigurare măsuri PSI și supraveghere zonă, în urma unui accident rutier produs în municipiul Bârlad, cartier Podeni, strada Alexandru Vlahuță. În accident au fost implicate patru autoturisme și două persoane.

“Trei dintre cele patru autoturisme se aflau parcate pe marginea drumului. La sosirea echipajului de intervenție, au fost găsite patru autoturisme avariate și două persoane ușor agitate. De sub capota unui autoturism ieșea puțin fum. Pompierii au deconectat bornele bateriei, după care au răcit zona folosind apă. Au fost deconectate și bornele bateriilor celorlalte autoturisme, după care a fost spălat carosabilul. Nu au fost persoane rănite”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

 
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ