11.6 C
Vaslui
20-mai-2022

UPDATE: Carambolul de la Bădeana, cauzat de o șoferiță care a ieșit brusc în DE 581!

UPDATE: Carambolul de pe DE 581 s-a produs pe direcția de mers Bârlad – Tutova. O mașină cu numere de Vaslui, condusă de o femeie de 40 de ani, a oprit în localitatea Bădeana, comuna Tutova, pe marginea drumului. Din ea a coborât femeia de 39 de ani, care s-a îndreptat spre casă. Șoferița a pornit mașina și a ieșit în DE 581 fără a se asigura. Din spate, din direcția Bârlad venea o mașină cu numere de Galați, la volan fiind o femeie de 34 de ani, care, când a văzut că i-a apărut brusc în față mașina de Vaslui, a frânat șI ea brusc, iar din spate a fost acroșată de o mașină cu numere de Vrancea, condusă de un șofer de 47 de ani. Mașina acestuia a  ricoșat în pietonul de pe marginea drumului, mai precis în femeia de 39 de ani ce tocmai coborâse din prima mașină. “Victima prezintă un traumatism cranio-facial, un traumatism de bazin și o fractură deschisă gamba dreaptă. Este conștientă și coerentă. A fost transportată de o ambulanță B2 la Spitalul Bârlad.”, a precizat medicul Dan Ungureanu, purtător de cuvânt al ISAJ Vaslui.

Polițiștii rutieri au testat pentru alcool pe toți trei șoferi, rezultatele fiind negative. “În cauză se efectuează cercetări într-un dosar penal deschis pentru infracțoiunea de vătămare din culpă, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul”, a precizat Mihaela Manoilă, purtător  de cuvânt al IPJ Vaslui.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Carambol pe DE 581, în localitatea Bădeana. Trei mașini implicate, victima fiind o femeie pieton!

GHINION… O femeie de 39 de ani, din satul Bădeana, comuna Tutova, a ajuns în stare destul de gravă la spitalul bârlădean, fiind implicată într-un accident de circulație. Două mașini care circulau pe drumul european s-au ciocnit, una fiind proiectată în a treia mașină care era pe șosea, iar aceasta a ricoșat peste un pieton, mai precis peste femeia de 39 de ani, care mergea pe marginea drumului, regulamentar. Se cunoaște că în satul Bădeana nu sunt trotuare la Drumul European, pietonii fiind mereu în pericol, nevoiți să circule la nici jumătate de metru de șosea. La fața locului s-a deplasat o ambulanță tip C2, cu medic, care apreluat victima conștientă, stabilă hemodinamic și cooperantă, pe care a transportat-o la spitalul din Bârlad. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. Vom reveni cu amănunte.

Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here