18.2 C
Vaslui
18-sept.-2021

Caravana „Dar de Crãciun” a adus bucurii si pe stil vechi: copiii si bãtrânii din Arhiepiscopia Basarabiei, daruri nesperate!

SOLIDARITATE… Caravana „Dar de Crãciun” a Asociatiei „Filantropia Ortodoxã Husi” a ajuns, cu binecuvântarea Preasfintitului Pãrinte Ignatie, Episcopul Husilor, si în Basarabia, în mai multe comunitãti parohiale din Arhiepiscopia Chisinãului, Episcopia Basarabiei de Sud si Episcopia de Bãlti.

„Actiunea filantropicã, coordonatã de pãrintele consilier eparhial Vladimir Beregoi, presedintele Asociatiei Filantropia Ortodoxã Husi, s-a desfãsurat între 3 si 20 ianuarie 2021, în perioada sãrbãtorilor de iarnã dupã calendarul neîndreptat”, au transmis reprezentatii Biroului de Presã, din cadrul Episcopiei Husilor, pe site-ul institutiei. „Au fost vizati, în primul rând, copiii proveniti din familii defavorizate, cãrora le-am oferit haine si încãltãminte noi, de iarnã, alimente neperisabile si dulciuri. De asemenea, Caravana a ajuns si la persoane vârstnice, la domiciliu sau în Cãminele unde sunt rezidenti. Si ei au primit daruri constând în haine de iarnã noi, încãltãminte si alimente. Episcopia Husilor si Asociatia Filantropia Ortodoxã Husi au oferit sumele de bani din care au fost achizitionate toate aceste produse. Am reusit astfel sã bucurãm aproximativ 500 de persoane. Multumim tuturor prietenilor Asociatiei Filantropia Ortodoxã Husi, care se implicã permanent în proiectele noastre”, a precizat pãrintele consilier Vladimir Beregoi, consemnat pe site-ul episcopiahusilor.ro.

 

Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here