Caravana „Dar de Crãciun” a plecat la drum! Copiii trebuie doar sã rãmânã acasã, cuminti, pentru cã vine Mosul de la Episcopia Husilor! | FOTO

DÃRUIRE Cu pasi repezi se apropie Sfintele Sãrbãtori de iarnã. Anul 2020 a fost un an tumultuos, ce ne-a pus pe toti la grele încercãri. De ieri, 7 decembrie, Caravana “Dar de Crãciun”, initiatã de Episcopia Husilor, prin Asociatia Filantropia Ortodoxã Husi, a plecat la drum! Mosul cel bun, Crãciun, vine nu cu sania trasã de reni, ci cu Caravana „Dar de Crãciun” direct la casele a 2500 de copii. Pãrintele Vladimir Beregoi le va dãrui  îmbrãcãminte, încãltãminte, produse de igienã si sanitare, dulciuri si multe zâmbete.

Daruri folositoare vor ajunge si la Spitalul din Bârlad, aflat acum în renovare si modernizare. Saloanele de aici vor fi dotate cu noptiere noi. De asemenea, vor fi inaugurate trei case pentru familiile sãrmane, douã în Husi si una în Botesti.

„Vã multumim pentru sprijinul acordat pânã în prezent, care a fost de un real ajutor pentru începerea acestei campanii si vã asteptãm în continuare sã fiti alãturi de noi. Telul nostru este de a bucura peste 2500 de suflete curate, dar greu încercate din judetul Vaslui. CARAVANA DAR DE CRÃCIUN se va pune în miscare si vom ajunge la o parte dintre copilasi. Imaginile sunt de la sine grãitoare si se poate observa cã usor, usor, aceasta campanie prinde contur. În putinul timp rãmas, facem tot posibilul pentru a finaliza darurile. Suntem siguri cã cei mici sunt nerãbdãtori si ne asteaptã cu bucurie în suflet.”, a spus pãrintele Vladimir Beregoi, cel care, cu binecuvântarea PS Ignatie, Episcopul Husilor, conduce Asociatia Filantropia Ortodoxã din Husi.

Fiecare om cu inima deschisã spre cei în nevoi poate sã contribuie la înmultirea bucuriei si a sperantei în familiile si sufletele încercate de greutãti.

Puteti ajuta, prin contul în Lei: RO43RNCB0261160373430001- deschis la Banca BCR, filiala Husi.

Contul în Euro: RO59RNCB0261160373430004; SWIFT: RNCB RO BU;
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ