spot_img
19 C
Vaslui
23-iul.-2024
spot_img

Caravana „Ne dezvoltăm microîntreprinderile” ajunge și în județul Vaslui!

- Advertisement -
CARAVANA…„Ne dezvoltăm microîntreprinderile” va ajunge în toate cele șase județe ale Regiunii Nord-Est: Vaslui, Iași, Bacău, Suceava, Botoșani și Neamț.

INFO… Mai multe informații despre apelul „Investiții pentru modernizarea microântreprinderilor”, lansat recent în cadrul Programului Regional (Regio) Nord-Est 2021-2027 vor veni, în perioada următoare, direct de la experții ADR Nord-Est. Caravana „Ne dezvoltăm microîntreprinderile” va ajunge în toate cele șase județe ale Regiunii Nord-Est: Vaslui, Iași, Bacău, Suceava, Botoșani și Neamț. Pe 26 octombrie 2023, caravana va poposi și la Bârlad!

Cu o alocare financiară de 30 de milioane de euro, apelul reprezintă o oportunitate reală și pentru micii întreprinzători din județul Vaslui. Linia de finanțare oferă resurse substanțiale pentru investiții productive în microântreprinderile din mediul urban, pentru modernizarea și dezvoltarea lor.

Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est vine în întâmpinarea nevoii de cunoaștere a potențialilor beneficiari și organizează, în perioada următoare, o caravană de informare dedicată Apelului „Investiții pentru modernizarea microântreprinderilor”. Caravana „Ne dezvoltăm microântreprinderile” va ajunge în fiecare dintre județele Regiunii, iar experții ADR Nord-Est vor oferi informații relevante despre acest apel și condițiile de finanțare cuprinse în Ghidul Solicitantului. De asemenea, va exista posibilitatea interacțiunii cu alți antreprenori care au obținut finanțare în programul anterior și care, astfel, și-au dezvoltat afacerile.

Caravana „Ne dezvoltăm microintreprinderile” va ajunge la Bârlad pe 26 octombrie 2023

Apelul „Investiții pentru modernizarea microântreprinderilor” reprezintă o oportunitate reală pentru micii întreprinzători din Regiunea Nord-Est, deci și pentru cei din județul nostru. Cu o alocare financiară de 30 de milioane de euro, acest apel oferă resurse substanțiale pentru investiții productive în microântreprinderi, pentru modernizarea și dezvoltarea lor.

Mai multe detalii se pot afla accesând linkul următor: https://www.adrnordest.ro/caravana-de-informare-nedezvoltam-microintreprinderile-ajunge-in-orasul-tau/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.