Caravane mobile cu medici vor pleca în satele vasluiene pentru vaccinarea localnicilor

ÎN RURAL… Caravane mobile cu medici, asistenți și vaccin anti-COVID vor ajunge, în viitorul apropiat, la oamenii din satele vasluiene care, din diverse motive, nu s-au putut înscrie în platforma națională de vaccinare.

Potrivit conducerii Direcției de Sănătate Publică Vaslui, în această perioadă autoritățile locale fac o inventariere a persoanelor care doresc să se vaccineze, în așa fel încât caravanele mobile să aibă un traseu țintit. “Ne aflăm într-o plină campanie de organizare a vaccinării în mediul rural. Am luat legătura cu autoritățile publice locale din mediul rural pentru a realiza o catagrafie cu privire la persoanele care doresc să se vaccineze, astfel încât să putem mobiliza o caravană în acele zone și vaccinarea să se facă în localitatea de domiciliu. Știm că este destul de greu pentru persoanele din mediul rural care stau în localități aflate la distanță mai mare de municipiile Vaslui, Bârlad și Huși, unde sunt organizate centre de vaccinare, și, pentru a veni în ajutorul lor și pentru a asigura dreptul la vaccinare pentru toată lumea care dorește să se imunizeze, încercăm cu sprijinul autorităților locale să ducem acele caravane cât mai aproape de populația care dorește să se vaccineze”, a declarat Mihaela Vlada pentru ziarul Evenimentul. Conform Direcției de Sănătate Publică Vaslui, până marți seara, la nivelul județului Vaslui au fost administrate 61.696 de doze de vaccin anti-COVID 19, dintre care 22.706 persoane cu rapelul. Capacitatea de vaccinare a centrelor din județul Vaslui a depășit 1000 de persoane pe zi.
3 COMENTARII

 1. Disperare mare sa va faca sa luati injectia experimentala pe baza de modificare genetica care contine celule de cimpanzeu si de rinichi de avorton… citit prospectul inainte sa va aruncati la injectie.

  In Anglia sunt peste 1000 de morti deja (vezi pe site oficial al guvernului UK) , iar in Europa peste 7766 de morti…si sute de mii de cazuri de efecte secundare (paralizii , pareze , avorturi spontane , cicluri de 16 zile… etc etc… )
  informati-va !

   • Nu merge sa pun linkuri , nu apare comentariul deloc.
    Iar tie iti pute gura a rahat.
    Mergi pe google si cauti gov uk adverse effects si gasesti liste cu efecte secundare la toate cele 3 injectii experimentale care se dau in UK acum.

LĂSAȚI UN MESAJ